單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

今朝呢個版有好多負能量呀...!

希望各位姐姐妹妹...哥哥弟弟堅強起來,快點打低負能量,開開心心過生活..!

各位:努力..加油..! Fighting...!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

係呀...
辨法總比困難多,只要識得去求助...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

我成日催眠自己.....同自己講問題人人有....大事化小...小事化無.....攪唔掂又唔急既....放低先....總之要好好生活.....因為總有愛錫我既人......關心我既朋友.....最重要係我有個好可愛既仔仔....大家都要開心野放大打抵d衰野....
原帖由 moon_moon 於 11-1-19 10:58 發表
今朝呢個版有好多負能量呀...!

希望各位姐姐妹妹...哥哥弟弟堅強起來,快點打低負能量,開開心心過生活..!

各位:努力..加油..! Fighting...!

大宅

醒目開學勳章

moon moon

早呀~! 乜今朝有好多人發放負能量呀? 我未追post呀~!

明想睇得呢版既各位弟兄姐妹, 除咗想發泄一下內心既抑鬱, 亦同時想借旁人既案例得到啟發, 目的大家都係想走出陰霾, 正所謂邪不勝正, 只有正能量先可以走光明大道!!!

我個人認為內心的富足, 比物的既富足, 來得更踏實, 當曾經試過失去才會懂得原來自己已經擁有的比別人多!

加油~! 加油~! 肥油我大把, 想要加油就問我啦~!!!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

咦....我又係咁諗架喎,放大d開心野,冚過d衰野...

原帖由 littlecar 於 11-1-19 11:06 發表
我成日催眠自己.....同自己講問題人人有....大事化小...小事化無.....攪唔掂又唔急既....放低先....總之要好好生活.....因為總有愛錫我既人......關心我既朋友.....最重要係我有個好可愛既仔仔....大家都要開心野放 ...

子爵府

環保接龍勳章

借啲正能量過我吖。。。
原帖由 littlecar 於 11-1-19 11:06 發表
我成日催眠自己.....同自己講問題人人有....大事化小...小事化無.....攪唔掂又唔急既....放低先....總之要好好生活.....因為總有愛錫我既人......關心我既朋友.....最重要係我有個好可愛既仔仔....大家都要開心野放 ...

翡翠宮

我覺得自己好幸福架.....
原帖由 wayso 於 11-1-19 11:09 發表
咦....我又係咁諗架喎,放大d開心野,冚過d衰野...

翡翠宮

人最緊要知足....我依家擁有好多喇....無人欠我....唔對我好既由得佢....我眼中只會見到對我好既人....
原帖由 akina_yeung 於 11-1-19 11:12 發表
借啲正能量過我吖。。。

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

做乜要諗埋D衰野Jack!

Come on!各位美女俊男加油!
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都唔想灰架 我會努力..........
順順利利 大吉大利       

瑪瑙宮

環保接龍勳章

可能我做人無乜要求啦,所以有好野就會好開心,唔好嘅,就預左囉... ,咪放埋一邊,咪鬼理佢,煮到黎至算...

原帖由 littlecar 於 11-1-19 11:14 發表
我覺得自己好幸福架.....

大宅

發放正能量

沒有解決唔到既問題, 今天有煩惱要停在紅燈前, 可能就係機會停一停唸一唸更好既方向, 綠燈始終會著架.

加油

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

子爵府

環保接龍勳章

多謝你借啲幸福比我呀!!!

我都唔知點解呢幾日又亂晒籠,真係好奇怪,可能因為天陰陰見唔到太陽啩?!

原帖由 dada~0w0~ 於 11-1-19 11:45 發表

我都好幸福~~ 我借比你丫~~~

另外~ 我mami 成日講, "門前冇債主, 家中冇病人" 就係最大既幸福, 幸福既人唔好成日"唉聲歎氣"

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

正能量,幸福唔使借啦,你有架..睇自己願唔願意發放出來之麻…

我曾經問過兩個仔女佢地覺得自己幸福嗎,佢地答我"、覺得" 我問點解? 佢地要生活係單親環境下,為何仍覺得自己幸福呢? 佢地異口同聲答我..因為覺得媽咪"愛我"..see..幸福就係咁簡單..只要你心中有愛...愛你既生活,愛你既家人,愛你既朋友..愛你認為你想去愛既人..自然你就會覺得好幸福架啦....你覺得自己幸福時就會開心,開心就自然會散發到正能量...就係貢簡單..

原帖由 akina_yeung 於 11-1-19 12:21 發表
多謝你借啲幸福比我呀!!!

我都唔知點解呢幾日又亂晒籠,真係好奇怪,可能因為天陰陰見唔到太陽啩?!

大宅

醒目開學勳章

TOTALY AGREE

我都自覺係幸福之人, 我仲成日對住父母姐姐同仔仔講, "我好愛你地, 你地感受到嗎?" 尤其家裡有小吵就即刻講一次係最好既殺手柬添~!

原帖由 moon_moon 於 11-1-19 12:44 發表
正能量,幸福唔使借啦,你有架..睇自己願唔願意發放出來之麻…

我曾經問過兩個仔女佢地覺得自己幸福嗎,佢地答我"、覺得" 我問點解? 佢地要生活係單親環境下,為何仍覺得自己幸福呢? 佢地異口同聲答我..因為覺得媽咪"愛我". ...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

MOON

幾時收我為徒呀))))))))
原帖由 moon_moon 於 11-1-19 12:44 發表

我曾經問過兩個仔女佢地覺得自己幸福嗎,佢地答我"、覺得" 我問點解? 佢地要生活係單親環境下,為何仍覺得自己幸福呢? 佢地異口同聲答我..因為覺得媽咪"愛我". ...

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

子爵府

嘩,豈敢豈敢..我何得何能收徒呀..?我淨係識吹水..哈哈
你地個個都貢叻貢醒...我要向你地拜師就真啦...
喂喂...你再咀我我就暈架啦..

小小小BB..
hehe..我覺得你個方法好正囉...我有時同大小姐吵完都會貢講肉麻野架..跟住就會當咩樹都無發生過....

原帖由 wayso 於 11-1-19 12:59 發表
MOON

幾時收我為徒呀))))))))

首頁

尾頁

跳至