心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

開新part 啦.

Part 58
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1385440&extra=page%3D1&page=102

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

男爵府

到.............................

子爵府

支持下老友記先~到到到

原文章由 cwan 於 08-5-8 16:11 發表
開新part 啦.

Part 58
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1385440&extra=page%3D1&page=102

公爵府

Update on May 8 at 16:18pm

9 May (Fri) 7pm 廣東10番$256 旺角紫荊留張小姐
大大, monkey妹, 阿靚, unionlaserlinda

14 May (Wed) 7pm 廣東10番$256 旺角皇室
cwan, yan52, Foryin, 靚靚

14 May(Wed) 7pm 廣東 8番$256 or 10番 $256
惠惠(欠3)

16 May (Fri) 6:30 or 7:00PM 廣東8番$256 or 10番256 旺角紫荊
bonniebob, suensuen2004,wongchiki, (欠1)

23 May (Fri) 7pm 廣東10番$256
大大, bonniebobo, krislee, ho89527

23 May (Fri) 7pm 台灣$1番~幽會在飛鵝山之癲
yanlleung, cwan, 靚靚, catnapper

31 May (Sat) 2pm 廣東10番$256
楊桃, 大大, 妹姐, zoezoebaby

子爵府

到到到

公爵府

去完茶會啦
原文章由 heihei1975 於 08-5-8 16:20 發表
到到到

子爵府

去完啦, 岩岩返到屋企

原文章由 monkey妹 於 08-5-8 16:22 發表
去完茶會啦

翡翠宮

翡翠宮

我從來未參加過旅行社搞既茶會架 .........

原文章由 heihei1975 於 08-5-8 16:23 發表
去完啦, 岩岩返到屋企

子爵府

我呢d擺明係唔想返工, 乘機請下假囉, 況且十年未去過, 聽下都好既

原文章由 楊桃 於 08-5-8 16:26 發表
我從來未參加過旅行社搞既茶會架 .........

別墅

Hi cwan,

Happy Birthday and forever pretty & young!!!!

其實'琴'晚我唔係勁, 而係個位旺啫. 個個坐上去都食到大牌嘅!

好耐冇打16圈, 返到屋企都幾tired吓!

子爵府

thank you .
唔使咁謙. 2鋪自摸10番緊係有料嘅

原文章由 mesenfants 於 08-5-8 16:33 發表
Hi cwan,

Happy Birthday and forever pretty & young!!!!

其實'琴'晚我唔係勁, 而係個位旺啫. 個個坐上去都食到大牌嘅!

好耐冇打16圈, 返到屋企都幾tired吓! ...

翡翠宮

我啲假太珍貴啦, 唔會立亂side架, 兼且我覺得上網都搵到我想要既資料, 唔駛特登請假去囉 .......

嘩 ~~ 你成10幾年未去過旅行, 係真唔係呀 ???

原文章由 heihei1975 於 08-5-8 16:27 發表
我呢d擺明係唔想返工, 乘機請下假囉, 況且十年未去過, 聽下都好既

子爵府

咁我都唔做囉, 是鬼但啦
真係架, 我對上一次去係13年前既事啦

原文章由 楊桃 於 08-5-8 16:42 發表
我啲假太珍貴啦, 唔會立亂side架, 兼且我覺得上網都搵到我想要既資料, 唔駛特登請假去囉 .......

嘩 ~~ 你成10幾年未去過旅行, 係真唔係呀 ???

子爵府

咁下下星期五咪好驚囉

原文章由 cwan 於 08-5-8 16:39 發表
thank you .
唔使咁謙. 2鋪自摸10番緊係有料嘅

子爵府

yanlleung, 阿靚& 大家姐~~Sorry, 23 May 老細話放工後全部過Macau玩. 幽會之期再約. Sorry!

Update on 8 May at 16:45pm

9 May (Fri) 7pm 廣東10番$256 旺角紫荊留張小姐
大大, monkey妹, 阿靚, unionlaserlinda

14 May (Wed) 7pm 廣東10番$256 旺角皇室
cwan, yan52, Foryin, 靚靚

14 May(Wed) 7pm 廣東 8番$256 or 10番 $256
惠惠(欠3)

16 May (Fri) 6:30 or 7:00PM 廣東8番$256 or 10番256 旺角紫荊
bonniebob, suensuen2004,wongchiki, (欠1)

23 May (Fri) 7pm 廣東10番$256
大大, bonniebobo, krislee, ho89527

31 May (Sat) 2pm 廣東10番$256
楊桃, 大大, 妹姐, zoezoebaby

子爵府

oooo, 早知我唔退出啦

原文章由 cwan 於 08-5-8 16:46 發表
yanlleung, 阿靚& 大家姐~~Sorry, 23 May 老細話放工後全部過Macau玩. 幽會之期再約. Sorry!

Update on 8 May at 16:45pm

大大, monkey ...

子爵府

咁你下下星期五慢慢嘆啦

原文章由 heihei1975 於 08-5-8 16:46 發表
咁下下星期五咪好驚囉

子爵府

原文章由 cwan 於 08-5-8 16:48 發表
咁你下下星期五慢慢嘆啦

首頁

尾頁

跳至