自由報料

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唉~之前做哂功課,知道呢度既mami普遍攞到$34offer,咁我頭先打去1千號,佢話最優惠做到$55only,而家無coupon送喎~~咁我叫左佢寄cut form啦.....
但我係一定要用固網架(家有bb+工人),而家驚真係會cut左tim

男爵府

畀面勳章

我老公2日剛續左2年約, 平均每個月$44.-

珍珠宮

畀面勳章

請問有無野送

男爵府

畀面勳章

冇...

男爵府

過兩日, 再打去, 換個聽電話可能又唔同.
就算唔得, 照填 cut form 照寄, 到 last day 通知話唔 cut 佢地都唔會同您 cut架.

好像我咁, 佢打來我打去, 前前後後拉鐻左6-7次, 終於都 $34成交。

原帖由 hellomiffy 於 10-1-20 14:57 發表
唉~之前做哂功課,知道呢度既mami普遍攞到$34offer,咁我頭先打去1千號,佢話最優惠做到$55only,而家無coupon送喎~~咁我叫左佢寄cut form啦.....
但我係一定要用固網架(家有bb+工人),而家驚真係會cut左tim ...

大宅

我見其他媽咪得,我試過但唔得. 隔一陣再打去 (同日), 好詳細咁講左佢個plan出黎, 佢hold左我條線一陣之後就俾左個plan我喇.

除返開就hk$34/month.

珍珠宮

原帖由 咕怪媽媽 於 10-1-20 15:48 發表
過兩日, 再打去, 換個聽電話可能又唔同.
就算唔得, 照填 cut form 照寄, 到 last day 通知話唔 cut 佢地都唔會同您 cut架.

好像我咁, 佢打來我打去, 前前後後拉鐻左6-7次, 終於都 $34成交。

...

咁樣既最壞情況希望唔會啦~~
真係唔忿氣!!!

禁止訪問

男爵府

第一次, 我係真係 sent cut form (我早2個幾3個月寄去, cut 的原因寫月費太貴, 轉用手提-唔好寫轉其他公司, 因為若轉其他公司, 其他公司會幫您搞轉線, 根本唔使cut), 跟進佢地有人打黎reconfirm, 同我講用手提始終無固網稳定, 我乘機同佢講我好有誠意繼續用佢地服務, 但佢地比個無誠意價錢我, 我朋友都用緊$34, 一樣的服務一樣的質素, 點解我要比貴d, 於是佢一口應承比返一樣價錢我, 得左.

第二次(即今次), 仲抵死, 講來講去最低都要$44, 咁我又要求 cut form, 個 sales 話cut form 唔係佢負責!, 要駁去另一個部門, 所謂另一個部門一接電話就話, 其實我地銷售部同事唔知仲有 coupon 可以送, 不如我送返$180 coupon 比您, 咁你咪同依家個 plan 一樣, 平均$34囉. 咁又得左.

原帖由 BB成長期 於 10-1-20 16:50 發表
我只是想$44 一個呀! 但已try過打幾次電話...去到取cut form的部門, 他們說都只能最平$55 1年半合約, 由於還有時間(我奶奶家是2月中, 我媽媽是3月頭), 因此我就叫他寄張cut form我, 想問你的優惠是提交cut form先給 ...

珍珠宮

原帖由 hellomiffy 於 10-1-20 14:57 發表
但我係一定要用固網架(家有bb+工人),而家驚真係會cut左tim ...

hehe~
我已經$34 ok左喇~

禁止訪問

男爵府

我攞到簽18個月免9個月,送惠康卷$180(平均每月$34)嘅程序如下:

1. 打去1000問佢幾次都唔offer 呢個plan比我,我話要cut,佢好串o甘話會寄比我

2. 幾日後收到張cut form,我tick 停用原因: customer service(我無tick 轉台)

3. 我1月尾contract到期(比開$110/mth),成1月2x日先收到電話問我点解.我話手提電話幾十蚊都打唔哂,唔需要固網,除非好平.

4. 佢即時offer簽18個月免9個月,我問佢有無coupon,佢話$180,o甘就ok咗

5. 佢比個ref. no. 同佢個名&電話比我留底,但係我唔知佢係sales定係customer service

呢間公司真係要出到cut form先比平啲你.但係有人話出到$29,係唔係真?

別墅

我都係成功了$34/per mouth

大宅

我屋企個3月2到期,之前打咗去1000問簽兩年約都要平均$66/月,再打俾之前有BK mami提供個sales 叫Mandy嘅都係一樣價錢,但只簽一年就得,應該點做呢?係咪要到期前一個月填cut form架?

侯爵府

一定要填cut form先比$34優惠嫁
我填完cut form(成兩個幾星期佢先寄來)
佢打來對完一輪資料...問我點解唔用
我話貴咪唔用囉, 反正有手電用
咁佢就0ffer $34個plan比我
我話我根本一早都叫你同事比呢個plan我啦
佢話要得到經理"同意"先得嫁喎
即係一定要填完cut form先得囉!

原帖由 BB成長期 於 10-1-20 16:50 發表
我只是想$44 一個呀! 但已try過打幾次電話...去到取cut form的部門, 他們說都只能最平$55 1年半合約, 由於還有時間(我奶奶家是2月中, 我媽媽是3月頭), 因此我就叫他寄張cut form我, 想問你的優惠是提交cut form先給 ...

大宅

唔....我3月2到期,等P打俾我再寄cut form俾我,一定唔夠一個通知啦,咁即係平唔到咁多咯<_>
原帖由 010 於 10-2-2 00:40 發表
一定要填cut form先比$34優惠嫁
我填完cut form(成兩個幾星期佢先寄來)
佢打來對完一輪資料...問我點解唔用
我話貴咪唔用囉, 反正有手電用
咁佢就0ffer $34個plan比我
我話我根本一早都叫你同事比呢個plan我啦
佢話 ...

珍珠宮

原帖由 funnybabies 於 10-2-2 00:45 發表
唔....我3月2到期,等P打俾我再寄cut form俾我,一定唔夠一個通知啦,咁即係平唔到咁多咯

你去門市填完即交咪得啦~

別墅

Is there any call display and call waiting function for plan hkd 34 ?

they only offer me HKD 66 with the above 2 functions

ckma

珍珠宮

原帖由 CKMA 於 10-2-2 14:05 發表
Is there any call display and call waiting function for plan hkd 34 ?

they only offer me HKD 66 with the above 2 functions

ckma
yes ar~~

大宅

How to calculate for $34?
I called 1000 3 times this morning. When I requested for the termination form, they only offered me $110 x 18mths and free 9mths = $55/mth.
What should I do?

首頁
12345...11

尾頁

跳至