跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 大臣子 於 09-12-7 06:35 發表
多謝大家參加生日會,很開心今次的生日會見到禁多0812的bb,另外大家可以pm我你的fb,以便分享大家的相片,謝謝!

多謝你哋辛苦工作!
我唔用FB哦。我PM佐我E-mail,請將相片send到email度啦,多謝!

男爵府

魅力公主 7周年華麗國民

原帖由 heiheimoon 於 09-12-7 17:35 發表

多謝你哋辛苦工作!
我唔用FB哦。我PM佐我E-mail,請將相片send到email度啦,多謝!

我收唔到pm啊!
不過fb是比大家分享大家自己影左的照片,
我沒有其他mami影我照片
所以send唔到去email比你...

複式洋房

好多謝大臣子, 新抱仔及其他義工爸爸媽媽! 因為媽媽負責生日會的時候, 爸爸要負責照顧bb呀, 辛苦哂! 多謝你們的安排, bb同我哋都好開心呀; 仲有好多遊戲及好多禮物呀!

原帖由 大臣子 於 09-12-7 17:57 發表

我收唔到pm啊!
不過fb是比大家分享大家自己影左的照片,
我沒有其他mami影我照片
所以send唔到去email比你...

大宅

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

仲有碟咁正!!!!

原帖由 大臣子 於 09-12-7 17:35 發表

攝影師需時處理相片,佢應該會一人有一隻碟,領取詳情有待回覆!

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

好期待呀

原帖由 Sumin 於 09-12-8 00:43 發表
仲有碟咁正!!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 大臣子 於 09-12-7 17:35 發表

攝影師需時處理相片,佢應該會一人有一隻碟,領取詳情有待回覆!

我個日部相機唔記得差電呀 如果有碟實左太好啦

複式洋房

That is great and very thoughtful!! THANKS AGAIN!

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

多謝義工媽媽們,也要多謝義工媽媽的另一半呢!
因為阿b已經大個喇,唔似之前半歲果次,今次忙好多,所以我都只係影到幾張相,更加冇時間同其他媽咪交流吓呀!

複式洋房

我記錯咗日期,交咗錢但無去到生日會呀 ,我記咗26/12,激死人呀

男爵府

原帖由 新生媽 於 09-12-9 13:29 發表
我記錯咗日期,交咗錢但無去到生日會呀 ,我記咗26/12,激死人呀

我都要double check個日子因為呢樹左3個party,我都驚攪錯呀,e+做左mama冇哂記性呀mouth:

複式洋房

係呀,做咗MAMI真係無晒記性,咁就白白無咗500蚊,仲錯過咗阿仔同其他BB玩嘅幾會添,真係好唔開心!

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 1# 新生媽 的文章

哎呀,又會咁失雲,我日日都記住呢一日呀!因為好期待.我都係記晒入電話度咋,因為阿囝呢個月都要參加4個生日會呀!

複式洋房

因為工作好忙到無時間上BK,今日都係特然間記得有個生日會,所以上嚟睇下個日期,先知自己已經MISS咗,

男爵府

原帖由 a9602066 於 09-12-9 17:30 發表
哎呀,又會咁失雲,我日日都記住呢一日呀!因為好期待.我都係記晒入電話度咋,因為阿囝呢個月都要參加4個生日會呀!

4個咁party好利害,我都係,重join 埋11月果邊 睇d返half year d相,原來細b同adrian係 1group玩返身呀&重有另外1個mama上次去大圍ga

男爵府

原帖由 新生媽 於 09-12-9 15:35 發表
係呀,做咗MAMI真係無晒記性,咁就白白無咗500蚊,仲錯過咗阿仔同其他BB玩嘅幾會添,真係好唔開心!

if你唔mind,呢樹重有2個12月party,你問下full左未啦

複式洋房

新生妈,我个日好似听到司仪在叫你

複式洋房

很多谢一帮义工妈咪,BB们都玩得很开心

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 bunbuncoco 於 09-12-9 22:58 發表

4個咁party好利害,我都係,重join 埋11月果邊 睇d返half year d相,原來細b同adrian係 1group玩返身呀&重有另外1個mama上次去大圍ga

係咩,我都冇為意呀!我好冇記性,半歲果時我同一個媽咪同枱,咁後嚟一齊玩FACEBOOK,仲成日GATHERING 都一齊去,但我哋最近傾傾吓先相認番!

我哋星期六又見面喇!唔知今次係咪同一張枱呢?

大宅

十分感謝!我地一家大細都玩得好開心....

男爵府

原帖由 a9602066 於 09-12-10 21:41 發表

係咩,我都冇為意呀!我好冇記性,半歲果時我同一個媽咪同枱,咁後嚟一齊玩FACEBOOK,仲成日GATHERING 都一齊去,但我哋最近傾傾吓先相認番!

我哋星期六又見面喇!唔知今次係咪同一張枱呢? ...

係未19/12 riverside hotel呀,如果係就好啦

首頁

尾頁

跳至