自由講場

跳至

首頁
56789...12

尾頁

男爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

別墅

簡直係潑婦罵街,仲所謂大學生,映衰哂住元朗嘅人。

子爵府

原帖由 tlw 於 09-9-22 13:49 發表
吓,大學生?仲要係中大?點解連'Shop Manager' 都讀唔正,讀成'sop man-li-ger'....

佢真係好羞家,好x老土,唔知佢父母看見後有何感想=.="

我聽到佢講store manager
其實我覺得個女仔真係好無禮貌
佢想$350買咪去旺角買囉,係旺角標錯嘛!!
係元朗嘈做乜吖,佢真係好無聊

禁止訪問

禁止訪問

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 鳳梨 於 09-9-22 17:01 發表
點解d人咁利害可以起晒個女仔底?

That's what I said why people have to think before they do anything online. For this girl, she uses the same ID for different websites (that's very common). When she uploads her video to youtube, she has a login ID angeland. If you search it from yahoo or google, you can see a lot of related links to this ID. Other people can dig into different sites and look for possibly information.

子爵府

真係冇陰功呀

好多時間間分店都唔同價架啦,
唔通你又去m記, 超巿等鬧人咩,
叫佢比返你見到最平果個價你丫, 笨

原帖由 wendykaka 於 09-9-22 23:31 發表
youtube 睇到留言話有消息話店長比人炒左??

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 YANFAMILY 於 09-9-22 23:54 發表
條女SHORT完,認錯就無事,個主角就慘.

If you see her posts in her blog and uwants, you would that she's not really feel regret. She just wants to stop people fingerpointing her for what she has done. At least, I don't see her saying sorry to the shop manager and feel that she has done wrong. She just say sorry to her friends and family members who are innocent but get involved in this case.

子爵府

2024年龍年勳章

呢個港女好明顯患了"公主病",以為自己大哂.

男爵府

佢自己都係網上賣野,同店長都算同行,根本好明白點定價,分明.....

男爵府

醒目開學勳章

唔係ar , 這店的店員幾個都好有禮貌,前兩年我搬屋,全屋既浴缸,洗面盆,水喉都係呢間鋪買,當時我隻腳行唔到樓梯,佢地D洗手缸放在上面果層, 個店長重係上面果層抬咗兩個洗手缸到樓下比我揀....我真係覺得不好意思,個缸好重架, 店長重話唔啱重有其他.....我只係個肥c9, 我就唔信店長對個X婆有意思ar

原帖由 monmon123 於 09-9-22 16:52 發表
我覺得個店長好有禮貌, 
好nice 和 好 gentleman,會唔會對這港女有小小意思???

禁止訪問

男爵府

一聽就知係條傻婆有問題啦!佢把聲、語氣都好串、好討厭,學乜人讀書,阿媽話齋,呢啲人讀屎片啦!

大宅

好媽媽勳章

個店長係咪比人炒左, 如果係真係無天理.

公爵府

不知所謂的女人,不過都係件好事,等全港男睇清呢個女人,第時見到佢都調頭走

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

顧客唔係大晒, 價錢唔o岩咪唔好買囉, 以為嘈下就會減價既真係有神經病

禁止訪問

大宅

佢仲以為自己好岩好有道理放上網,實情真係夾硬黎,不知所謂,佢依家見咁多人插佢,咪改口話認錯law.......格呢樣野邊有得改架........依家連樣都比人望埋,真係祝佢好運咯.

水晶宮

原帖由 ali 於 09-9-22 16:05 發表
見Youtube有人話...
"執業大律師陸偉雄表示,
如當事人拍攝目的出於惡意或報復,
並將店 員的姓名、身份及工作地點等資料在網上公開,
做法則不恰當;
店方 及店員有權循民事起訴誹謗和侵犯私隱。"

真係好想同Shop Manager ...

咪就係~!依家就係資訊太方便喇! D人成日下下都話要自由,依家自由到連賣件幾百蚊貨仔都俾人指爆個頭黎鬧,仲要上youtube,之前又有BK媽咪只係迫巴士俾企响隔離個師奶撞親,又係拍低人地個樣又POST上黎BK叫人認住個女人,呢D咪係大家所講話要既自由所得出既惡果囉!

依家人人都話依家社會D人變咗質,好大怨氣,好自私,唔多唔少都係因為呢D自由文化搞到呢個社會咁.個個都無自制能力,亦唔去好好檢討自己.要自由唔係唔得,但都先諗下自己做任何事係應該定不應該囉.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁
56789...12

尾頁

跳至