親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 澳 洲 租 車

HimHimMaMa,
- Featherdale wildlife park
果度雖然好細, 但係有得摸樹熊同袋鼠.
我仔仔同d袋鼠玩得好開心.
(* 記得響機場攞本旅遊冊子, 有買1送1coupon.)

- 遊city既時候, 可以坐monorail, 小朋友1定好開心.
(我仔仔就真係哭晒口, 唔肯走..>_<")

pigpig,
估唔到仔仔來回2程機都好乖, 冇扭計. ^_^"

仲有bondi beach 都值得1去!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

賀爸爸,
想問下,帶小朋友出境,係咪拎特區護照同無相的身份証就ok?使唔使拎出世紙? ?-(
My Two Princess

複式洋房

賀爸爸

我都會坐monorail,希望呀仔唔好扭計啦,在GOLD COAST 我會去PARADISE COUNTRY, 所以在SYDNEY 可能唔去 Featherdale wildlife park 啦,如有時間我都想去BONDI BEACH 。

pigpig

我今個星期六出發啦。

洋房

pigpig,
係呀, 唔使拎出世紙. 其實身份証都唔駛, 不過帶埋過關就會快D.

HimHimMaMa,
PARADISE COUNTRY 我未去過呀.
希望你仔仔乖乖唔扭計, 旅途開心又愉快! :mrgreen:

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

賀爸爸,
唔該晒!

HimHimMaMa,
祝你旅程愉快!
My Two Princess

複式洋房

HimHimMaMa,
我睇過你間酒店website,好大好靚呀。 不過我已訂了Carlton Crest at AUD170/night。:-(

你星期六出發,我就下星期一才出發,真係都好多衫要執,又冬天又夏天。

祝你玩得開心! :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至