跳至

首頁

尾頁

男爵府

hi~~我囡囡9月入讀聖公會蒙恩小學,有無同校架?入黎傾傾...

子爵府

原帖由 luisiujing 於 10-6-30 23:41 發表
hi~~我囡囡9月入讀聖公會蒙恩小學,有無同校架?入黎傾傾...

想請教你,
點你會蒙恩?
我女女讀景峰美樂 9月左右就要選小學
好懊惱...

翡翠宮

原帖由 basilmama 於 10-7-1 02:12 發表

想請教你,
點你會蒙恩?
我女女讀景峰美樂 9月左右就要選小學
好懊惱...

hihi, 好耐冇見, 好嗎?? 我都懊惱中...........

子爵府

原帖由 aurora1204 於 10-7-1 18:55 發表

hihi, 好耐冇見, 好嗎?? 我都懊惱中...........

奧羅拉 媽:
真係好耐無見,
琴日你有冇去參觀鄭任安呢?我見有佳寶學生...
之前唔見左電話, 無晒contact 麻煩你pm返俾我, thx

我可能報鄭任安第1志願, 但可惜遠
蒙恩第2, 因為近, 但未睇open day, 唔知如何!

翡翠宮

原帖由 basilmama 於 10-7-1 20:56 發表

奧羅拉 媽:
真係好耐無見,
琴日你有冇去參觀鄭任安呢?我見有佳寶學生...
之前唔見左電話, 無晒contact 麻煩你pm返俾我, thx

我可能報鄭任安第1志願, 但可惜遠
蒙恩第2, 因為近, 但未睇open day, 唔知如 ...

奧羅拉 媽........
鄭任安千禧琴日個open day~~我冇去呀! 要返工, 覺得如何?????
你第1志願係華都定千禧果間ar????
蒙恩要9月開學后先有open day, 到時你要話聲比我知喎..................thx.

check pm pls.

複式洋房

我想問蒙恩係咪好難入呀!你地本身係咪本校畢業呀?定幸運大抽獎?定其實同讀邊間幼稚園有關係呀?SORRY!我係新手媽媽!

大宅

我唸今年轉全日, 班數比往年少左, 所以應該比以前難入。

禁止發言

首頁

尾頁

跳至