使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好似以前咁, 買賣家可以各自出一個post, 等有心買/賣人仕一目了然!

pls click --> 二手書總匯

大宅

原帖由 貞貞 於 10-7-28 13:33 發表
好似以前咁, 買賣家可以各自出一個post, 等有心買/賣人仕一目了然!

pls click --> 二手書總匯

可唔可以將個 topic 置頂呢

希望可以同我隻佬白頭到老    做個永遠幸福快樂既小女人

男爵府

唔好意思, 此 THREAD 己畀bk 關閉。

10-7-28 04:28 PM 您發表的主題被執行管理操作
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。
以下您所發表的主題被 bktcc 執行 移動 操作。
發表時間: 10-7-28 13:27
原論壇: 二手市場
目標論壇: 違規文章

操作理由: 不能搞集中帖
如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫。

大宅

原帖由 貞貞 於 10-7-28 21:09 發表
唔好意思, 此 THREAD 己畀bk 關閉。

10-7-28 04:28 PM 您發表的主題被執行管理操作
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。
以下您所發表的主題被 bktcc 執行 移動 操作。

唔好意思, 我係話將二手書嗰面既 topic 喺二手市場度置頂, 因為唔如果唔用連結, 根本揾唔番個 topic

希望可以同我隻佬白頭到老    做個永遠幸福快樂既小女人

男爵府

我問:
10-7-28 09:17 PM RE : 您發表的主題被執行管理操作
操作理由: 不能搞集中帖

二手版規冇這條例???

bktcc 覆:
10-7-28 10:13 PM RE : RE : 您發表的主題被執行管理操作
13.版主有權因應情況,刪減任何文章及回覆,會員不得異議
http://forum.baby-kingdom.com/thread-2306058-1-1.html

原來做版主可以隻手遮天。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

樓主:
我唔覺得版主有做什麼來 [隻手遮天] !?
你話唔見左個topic, 可以按[我的收藏],
好耐的topic在自己的個人資料都搵得返,
至於想買書的人, 自然可以用新的[search]功能搵到. 我自己都有賣書, 我都係用呢口個方法.
or 你可以在[購物王國]開post, 那邊分得仔細d,
易搵d.

男爵府

原帖由 crystal媽咪 於 10-7-30 14:37 發表
樓主:
我唔覺得版主有做什麼來 [隻手遮天] !?
你話唔見左個topic, 可以按[我的收藏],
好耐的topic在自己的個人資料都搵得返,
至於想買書的人, 自然可以用新的[search]功能搵到. 我自己都有賣書, 我都係用呢口個方法. ...
請妳睇清楚前因後果, 每個字先答.

男爵府

BK 由始至終都不允許在"好書"重開2手書.
- 配合規定, 自行在2手市場設立"2手書"集中帖
- 2手書帖封鎖
- 問: 封鎖原因
- 答: 規定不能用集中帖
- 再問: 冇此條規
- 再答: 13.版主有權因應情況,刪減任何文章及回覆,會員不得異議

這算是什麼答案? 如同"我係王, 我講嘢就算數" 有乜分別? 哈! 哈! 哈!

難怪 bk 知名度越來越高之同時, 質素每況俞下......悲也!

超級版主

超級版主

本人之回應

http://forum.baby-kingdom.com/thread-3298799-1-1.html

首頁

尾頁

跳至