故障報告

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

如發現開學勳章遊戲有任何故障, 請在此匯報以便技術部跟進。

大宅

好媽媽勳章

can not show

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

唔知點解我 click 唔到入去抽勳章那裡, 每次 click 都出呢句 : 請從教育王國首頁進入遊戲版面

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 熱血勳章

原帖由 蒲公英 於 10-9-1 13:38 發表
can not show

可否詳細說明一下....

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 熱血勳章

原帖由 cc0524 於 10-9-1 14:14 發表
唔知點解我 click 唔到入去抽勳章那裡, 每次 click 都出呢句 : 請從教育王國首頁進入遊戲版面

請問使用什麼瀏覽器 ?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我唔識架, 點樣睇到????

原帖由 bkadmin 於 10-9-1 14:39 發表

請問使用什麼瀏覽器 ?

管理員

原帖由 cc0524 於 10-9-1 15:12 發表
我唔識架, 點樣睇到????

你上網果陣禁果個 icon 係乜野樣 ?

水晶宮

好似個 "e" 字咁羅...

原帖由 bkadmin 於 10-9-1 15:42 發表

你上網果陣禁果個 icon 係乜野樣 ?

管理員

原帖由 cc0524 於 10-9-1 15:45 發表
好似個 "e" 字咁羅...

你禁上面中間位置的說明> 關於 Internet Explorer
睇下乜野版本

水晶宮

版本 : 6.0.2800.1106

原帖由 bkadmin 於 10-9-1 15:56 發表

你禁上面中間位置的說明> 關於 Internet Explorer
睇下乜野版本

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同妳是相同....

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 至尊種植勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 熱血金章 7周年華麗國民 魅力王子 魅力公主 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

「請從教育王國首頁進入遊戲版面」下方有一括號, 請問你括號中顯示的內容是什麼?
test

大宅

畀面勳章

我click出嚟係完成,不過白芒一片,什麼都無,版本是8.0.6001.18702

水晶宮

我換了第二部電腦再 log-in 就成功了...

謝謝你們的幫忙~

原帖由 digichoi 於 10-9-1 17:08 發表

「請從教育王國首頁進入遊戲版面」下方有一括號, 請問你括號中顯示的內容是什麼?
Jacky336 該用戶已被刪除

大宅

畀面勳章

回覆 1# Jacky336 的文章

Sorry,什麼是圖
貼?

管理員

原帖由 CONNIEQ 於 10-9-2 17:49 發表
Sorry,什麼是圖
貼?

就是 capture 一張你話白晒畫面既圖,之後再貼上黎

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

請問開學勳章要點先找到.看了啲講解.
入了去敎育王國首頁.但我只看到灰白色欄,見不到勳章圖示.
我在敎育王國首頁按登入,會去了討論區,右頁上有HELLO XXXX,但一轉去親子王國首頁就變了遊客.

管理員

原帖由 yoma1975 於 10-9-6 19:21 發表
請問開學勳章要點先找到.看了啲講解.
入了去敎育王國首頁.但我只看到灰白色欄,見不到勳章圖示.
我在敎育王國首頁按登入,會去了討論區,右頁上有HELLO XXXX,但一轉去親子王國首頁就變了遊客. ...

閣下電腦是否有安裝 flash player?

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

原帖由 bkadmin 於 10-9-7 10:42 發表

閣下電腦是否有安裝 flash player?
不知道,啲安裝請人安的,要點先知道.

首頁

尾頁

跳至