跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

請報料, 唔該
生日月, 開心過

男爵府

畀面勳章

我都想知呀!! 有無好介紹~~

原文章由 雪文 於 07-10-10 10:28 發表
請報料, 唔該

水晶宮

有無人可以分享吓 ??
生日月, 開心過

大宅

油塘中心10A教室都唔錯(咀郁郁入面)

水晶宮

但是佢係地下室, 我擔心走火問題. 又太逼.

原文章由 shany 於 08-5-10 12:28 發表
油塘中心10A教室都唔錯(咀郁郁入面)
生日月, 開心過

男爵府

我細仔以家係尖子教室補緊!都ok,唔太逼,1對5,我見10a同3q果幾間就好似好多人(7-8個)
果度都算幾多出口,走火我諗ok的!
唉..油塘都冇乜補習社,去過商場果間勁串!!

大宅

咁同時間有幾多班呀?
商場果間点串法呀?(聽聞都幾串)
咁你地有冇畫班呢?
thanks
原文章由 lukemom 於 08-9-24 09:14 發表
我細仔以家係尖子教室補緊!都ok,唔太逼,1對5,我見10a同3q果幾間就好似好多人(7-8個)
果度都算幾多出口,走火我諗ok的!
唉..油塘都冇乜補習社,去過商場果間勁串!! ...

男爵府

回覆 #7 ophelia 的文章

尖子同一時間得一班4:00-530,.530-700....

商場果間我問佢時話冇位, 我就問可唔可以留低電話, 有位通知我, 佢話無呢種service, 叫我個個月落黎問, 喂...係咪做生意架??好似唔憂做咁..

尖子畫班就冇, 但有外籍老師英語會話班, 我細仔讀緊, 但都會畫畫! 我細仔都讀得好開心!

大宅

冇waiting service ?
個個月去問???
彩佢都儍,
除非係"A"神啦:;pppp:

咁上緊英文堂畫畫?
英文畫班定係畫班學英文?
咁phonics 点教架?
how much?
唔好意思,太多問題

[ 本文章最後由 ophelia 於 08-9-27 02:48 編輯 ]

男爵府

咪係lor, 仲要d態度呢...:;pppp:

um...點講呢...佢係英文會話班, 但係活動式既, 每個月都有個主題咁, 我細仔九月上緊就係"food", 今次cooking咁, phonics佢會教生字時教下咁, 不如你去佢個web睇下啦! 佢下個月主題好似係
clothes~~

http://www.outstanding-student.com/news/news.htm

[ 本文章最後由 lukemom 於 08-9-27 17:47 編輯 ]

禁止訪問

水晶宮

商場間係好串加. 我都唔諗佢.

我鐘意個二間教堂夠大, 有無人係呢到補習加 ?

不過我仔暫時打C唔肯去補習, 所以都係無去成.

原文章由 lukemom 於 08-9-27 17:46 發表
咪係lor, 仲要d態度呢...:;pppp:

um...點講呢...佢係英文會話班, 但係活動式既, 每個月都有個主題咁, 我細仔九月上緊就係"food", 今次cooking咁, phonics佢會教生字時教下咁, 不如你去佢個web睇下啦! 佢下個月主題 ...
生日月, 開心過

子爵府

好媽媽勳章

請問有無仔女係油塘中心蘋果餐廳隔離間恆毅坊補習社上堂,有無comment?

大宅

請問有冇人試過呢間~
上住宅補習,
大家覺得好5好,
安5安全呢?
有冇人可以比d意見?
thanks~

原文章由 lomeitin 於 08-10-5 15:21 發表

I look her advertising in Fu Tong House,
you can call them for cheecking further deatils!

添藝社http://hk.myblog.yahoo.com/morelearningcentre

男爵府

回覆 #14 lavender 的文章

佢地係係會有人帶佢上去既, 但我識個媽咪話有一次佢地無帶佢個女上去, 由得佢一個女仔上去, 自此之後佢就唔係呢間補! 話晒女仔, 有乜事點算?!

我個仔就係尖子補, 都ok好!

[ 本文章最後由 lukemom 於 08-12-2 23:48 編輯 ]

水晶宮

我最後都去咗x世軍, 而家補咗二個月啦.

尖子, 3Q環璄不太好, 太細逼.

有無人係童x軒補加 ?

原帖由 lukemom 於 08-12-2 23:47 發表
佢地係係會有人帶佢上去既, 但我識個媽咪話有一次佢地無帶佢個女上去, 由得佢一個女仔上去, 自此之後佢就唔係呢間補! 話晒女仔, 有乜事點算?!

我個仔就係尖子補, 都ok好!

[ 本文章最後由 lukemom 於 08-12-2 23:48 ...
生日月, 開心過

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

唔該晒你的資料.

我朋友的仔又啱去咗商場新開個間補咗一個月, 話好唔掂呀, 無同佢仔默書, 佢仔返來完全唔識.mouth:

原帖由 契媽 於 09-3-22 02:08 發表
lukemom..

我想你攪錯左,厘間添藝社,從來無人帶學生上樓,佢地用其他方法,我都用左5個月,touch wood 好安全!

雪文...
童X軒佢地要上住宅補的,在商場舖頭只係用作集合,夠鐘就上樓,遲到就唔知點攪,因我未遲過。

我仔(小一)補左 ...
生日月, 開心過

水晶宮

請問他們可以代接車嗎 ??

我一定要諗可以同我接車的, 因我無老人家或工人幫手.

原帖由 契媽 於 09-3-22 02:01 發表

我仔仔讀左5個月,我是在街睇到添藝社街招的,雖然是住宅細規模(1個導師帶4-5個小朋友,有2個導師),但我覺很好,很合我小朋友(小一),11月補到現在,很開心,不但日日做晒功課,默書仲次次9x分,多次100分,最好的就是我放工回家,就可即 ...
生日月, 開心過

首頁

尾頁

跳至