夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

淫婦我知你有睇bk架,你絕對可以對住我個pk c6再扮弱者~~人教幼稚園你教幼稚園,請問你教咩??仲話叫你返去教聖經??究竟係邊個聖呀??明知不可為而為之,將自己既快樂,建築係我全家人痛苦既身上??就係因為一句鍾意左十幾年??係咁鍾意,你當日唔好鬼結婚啦~~唔好生女啦,賤人~~之前一路唔開topic係俾個機會你醒,而家冇需要啦,你根本唔會醒,什麼捱麵包都可以??好心唔好咁cheap啦~~你以為執到好野??你要我送俾你囉~~俾你掂過既,我都唔想再要~~費事整污漕我自己~~你明知佢要養家,養左家,要你養返佢轉頭,你咁都肯??係唔係心理唔平衡??你係咁愛既,離開你老公啦,仲留係屋企做咩呀??係個pk先信你~~第三者,人人都識做,不過唔係人人都會做,做得既都係同雞冇分別~~男既就同鴨冇分別~~雞同人上床有錢收,你呢??要貼埋錢,你真係好痴線呀~~真係難為左你個女,有個咁既阿媽~~你而家完全擁有個pk啦~~你好開心啦~~叫得佢pk,佢真係好pk架喇,連d仔女都唔要,但要你喎,你都係同佢一樣,咁Q蠢~~當日唔係你自己話想離婚先既咩??做咩仲唔離呀??你唔係好想同個PK一齊既咩??勾人老公,仲要話俾自己老公聽??你唔係心理變態係咩??俾綠帽個老公帶~~正淫婦~~好彩我冇識人係你間幼稚園讀,唔係真係第時唔知變左咩~~或者同你一樣都唔奇喎~~明知自己做錯野,都仲要繼續錯落去,因為最緊要自己開心~~咁點教小朋友呀??你記得話俾個PK聽,會唔會自殺,我係唔會答佢架,叫佢自己諗囉~~不過而家我唔會既,我仲要睇你兩個好架嘛~~仲有係,我做咩要死??為左兩個賤人??不過我會都唔奇架~~你慢慢玩下啦~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Janet..... 你點呀?你老公有女人...?
你唔好咁激心... 你咩打算吖?:cry:

子爵府

5好為d賤人自殺,5值得.

原文章由 janet 於 07-12-13 14:46 發表
淫婦我知你有睇bk架,你絕對可以對住我個pk c6再扮弱者~~人教幼稚園你教幼稚園,請問你教咩??仲話叫你返去教聖經??究竟係邊個聖呀??明知不可為而為之,將自己既快樂,建築係我全家人痛苦既身上??就係因為一句鍾意左十幾 ...

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 麟媽媽 於 07-12-13 14:53 發表
Janet..... 你點呀?你老公有女人...?
你唔好咁激心... 你咩打算吖?:cry:

我既打算咪.....唔講俾個賤人知,我pm你啦~~我唔想俾佢知我咁多野,我有寫blog的,佢時時入去睇,知己知彼,攪到我既決定完全亂晒~~我唔激心就假了,佢唔係只害我個家,仲有自己個家,我覺得自己都咁慘,咁人地點呢??或者人地老公睇得開,我睇唔開囉~~但我諗冇人個女人真係可以睇得好開,一定有激氣既時候~~由其事當個pk連d仔女都話俾晒我時,我更激氣,仔女都鬥唔過一個淫婦~~佢兩個完全痴左線架喇~~

豆丁:

冇話值唔值得既,不過會都唔係而家囉~~

生死有命,富貴由天

男爵府

TAKE CARE 呀:cry:

知足常樂     平凡是福 

子爵府

你5好再寫blog,想寫搵本簿寫低.既然個賤人都有上bk,有咩決定5好公開講.佢2公婆係咪痴架?老婆勾老老公仲睇得開?d男人梗係5想d仔女左定la,個賤人又會炸形架ma~

原文章由 janet 於 07-12-13 15:04 發表

我既打算咪.....唔講俾個賤人知,我pm你啦~~我唔想俾佢知我咁多野,我有寫blog的,佢時時入去睇,知己知彼,攪到我既決定完全亂晒~~我唔激心就假了,佢唔係只害我個家,仲有自己個家,我覺得自己都咁慘,咁人地點呢??或者人 ...

子爵府

咪亂唸la~你有咩事d仔女苦過dee dee,邊個都5及親阿媽好.佢地好需要你~

伯爵府

原文章由 豆丁 於 07-12-13 15:20 發表
你5好再寫blog,想寫搵本簿寫低.既然個賤人都有上bk,有咩決定5好公開講.佢2公婆係咪痴架?老婆勾老老公仲睇得開?d男人梗係5想d仔女左定la,個賤人又會炸形架ma~

...

blog我一定寫,不過唔寫我有咩決定呢~~我唔想話佢老公,佢老公都係受害者呢~~可能佢老公真係好愛個老婆先咁睇得開~~你講得冇錯呀,我都覺得係因為怕個淫婦會炸形,不過而家佢睇完,可能又扮弱者,又話唔介意個pk帶住小朋友,佢一定要咁講tim呀,唔係點顯得出佢教幼稚園咁有愛心,咁鍾意小朋友呀~~

淫婦我仲想講係,我應承唔公開你個名同埋係邊度教,但唔代表我d朋友要同我一樣咁做,因為我控制唔到人~~
生死有命,富貴由天

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

呢樣又係喎!関乎公眾利益,
一陣人家叫老公揍放學,
容咩易佢見到個筍過你個衰佬,
又去鈎個男家長架?!

原文章由 janet 於 07-12-13 15:27 發表

淫婦我仲想講係,我應承唔公開你個名同埋係邊度教,但唔代表我d朋友要同我一樣咁做,因為我控制唔到人~~ ...

子爵府

個賤人介乜鬼意ar,佢都有個女,仲係處女咩?

原文章由 janet 於 07-12-13 15:27 發表

blog我一定寫,不過唔寫我有咩決定呢~~我唔想話佢老公,佢老公都係受害者呢~~可能佢老公真係好愛個老婆先咁睇得開~~你講得冇錯呀,我都覺得係因為怕個淫婦會炸形,不過而家佢睇完,可能又扮弱者,又話唔介意個pk帶住小朋 ...

大宅

Hi janet, 請你堅強去面對, 你c6唔要也算, 他這樣傷你心, 真不值你再為他傷心, 我只是外人, 看了你的blog .... 我也感覺你的痛 .... 也:-( 了. 請你好好生活. 天會有眼.

民房

明白你的憎恨和煩惱, 是正常的, 比任何人都難豁達也不易過度, 但千祈吾好做傻事或太激的事, 因冇用反而會更令自己吾開心, 過得一天, 第二天便不難過, 孩子還細嗎? 要想想方法怎樣令他們不要有自碑, 一個人自私往往會禍害家人, 你就要全面保護佢地, 只想每人都有不同際遇, 這兩年要你苦, 便苦吧, 將來一定會有晴天, 但他倆就一世也是背負著罪名, 朋友, 家人都不會認同他們的, 就讓他們慢慢走入黑洞。

別墅

原文章由 janet 於 07-12-13 14:46 發表
淫婦我知你有睇bk架,你絕對可以對住我個pk c6再扮弱者~~人教幼稚園你教幼稚園,請問你教咩??仲話叫你返去教聖經??究竟係邊個聖呀??明知不可為而為之,將自己既快樂,建築係我全家人痛苦既身上??就係因為一句鍾意左十幾 ...

叫佢去死啦!
點做人老師呀!
仲学人,教細路,間直不知所謂!
如果比我,一定同佢係学校派全單!
點相都點佢出嚟比校長家長睇呀!

水晶宮

人在做,天在看
樓主唔好激心啦.....放開自己,天自有安排
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

樓主, 加油呀, 我地bk ma ma幫你打小人打衰呢對賤男女

子爵府

女人要賤起嚟真係仲衰過d"鷄",以前攪我老公果個都係咁,明明送上門,咪同自己老公講比人溝,由得佢囉,佢哋一定會有報應.
你吾好再理佢哋,個賤人而家仲未諗到後果,一定要佢哋錯到盡,眾叛親離之後,佢哋就自然會發生問題,到時先再諗要吾要c6,而家最好叫c6搬走,費事知佢咁多嘢而令自己吾開心,但家用一定要佢比,吾係就告佢通姦.

最後忠告:你千萬吾好同個女人有接觸,要玩佢最好係由佢老公果邊入手.為自己吾好心軟,吾好比機會佢傷害你(最好見吾到佢,令你知少d,又可以冷靜d)如果吾係會諗到精神有問題,日後就算同你老公好番,你都會有好大陰影,到時又係你辛苦.

伯爵府

好媽媽勳章

點解依家個d人既感情世界亂七八糟架,
害人害己!!
唉~~~~~

樓主,你好堅強,支持你!!
你會活得比佢(地)好!!!

大宅

樓主,支持你!!
要take care 自己及小朋友,

d衰人一定布報應!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

伯爵府

唔係我叫佢搬走,係佢自己要走~~而家真係唔想佢返黎,就算第時返黎,亦唔會理佢,我絕對唔係一時之氣~~什麼十幾年,時間只係數字遊戲~~個淫婦如果係好人,應該教佢行一條好路,唔係同佢一齊玩~~我講過無數次,佢地一定要承擔得起個後果~~
其實我唔係憎個pk有第二個女人,男人要變心,冇得控制,我係憎佢攪人老婆,破壞自己家庭亦破壞人地~~呢個世界咁多女人,我諗是但一個都好過個淫婦~~起碼我一定好過佢,因為我冇做淫婦~~但偏偏佢要搵個淫婦,你話唔嬲就假了~~如果係單身女人,我輸得抵~~但輸俾個淫婦,我就覺得唔抵~~淫婦仲有話自己係基督徒,真係影衰基督徒呀~~我識咁多基督徒,全部都係好人,你個淫婦真係衰人之中既表表表者~~大家一拍兩散囉~~淫婦要快樂係可以,但一定要承擔埋痛苦~~不過可能而家咁係度講,佢都唔覺有野,我知就算搵到佢學校,佢都唔會知醜~~所以我一定會諗個更好方法~~
生死有命,富貴由天

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

支持你呀!樓主!!!!!

打倒淫婦:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

首頁
12345...9

尾頁

跳至