跳至

首頁
12345...61

尾頁

大宅

HELLO !!!

男爵府

HAPPY NEW YEAR !!!!

大宅

祝大家

新的一年身體健康!!!!小朋友乖乖!!!
哲哲B係2004年5月23日出世..3.40kg
羨羨B係2007年6月22日出世..3.36kg
-------------------------------------------------
[size=small]*****哲 羨 相 簿*****

男爵府

我都祝大家身體健康!

伯爵府

祝大家新年進步, 人人搵多D, 身體健康

大宅

各位,

新年快樂, 身體健康. (係就係遲左d, 唔好見怪)

cscli,

抱歉, 仲未 msn 個 file 比 minna, 12月實在太忙, 月尾又放左1星期假湊仔... 我可能下星期一send, 因為老細會唔係office.

pat,

真係估唔到桐桐咁大膽, 如果係hoho一定唔肯. 咁長隆2日1晚夠唔夠時間玩o架?

伯爵府

hi homom

我地冇去玩機動遊戲個part. 所以時間剛剛好, 我同爸爸都估唔到佢o甘大膽, 好似今日帶佢去藥房買橙樹, 佢自己同哥哥講"要橙樹", 哥哥問佢"大人定小朋友", 佢答"小朋友", 我只負責比$, 好似又長大了.

原文章由 homom 於 08-1-4 15:11 發表
各位,

新年快樂, 身體健康. (係就係遲左d, 唔好見怪)

cscli,

抱歉, 仲未 msn 個 file 比 minna, 12月實在太忙, 月尾又放左1星期假湊仔... 我可能下星期一send, 因為老細會唔係office.

pat,

真係估唔到桐桐 ...

伯爵府

heima,

昨晚桐桐係屋企自己讀寫 :1-10同A-G, 我都異常驚喜, 佢終於識寫字

大宅

你地要撲奶粉嗎 ?? ?-( ?-(

pat,

桐桐真係唔聲唔聲嚇你一驚, 叻叻 !!

homom,

唔緊要, 我最近都無同 minna msn, 你得閒就過比佢, 我得閒就問吓佢 thanks !!

伯爵府

冇呀, 都重買$102.00

原文章由 cscli 於 08-1-8 08:47 發表
你地要撲奶粉嗎 ?? ?-( ?-(

pat,

桐桐真係唔聲唔聲嚇你一驚, 叻叻 !!

homom,

唔緊要, 我最近都無同 minna msn, 你得閒就過比佢, 我得閒就問吓佢 thanks !! ...

大宅

原文章由 pat614 於 08-1-8 13:24 發表
冇呀, 都重買$102.00

之前聽heima 報料, 我都已經入左貨, 用完咁制, 點知e家先有新聞出, 好在我奶奶同我姑仔幫我入d貨, 貴過平時 $3, 因為我住個度真係炒貴成十幾蚊 !! 不過我相信都係地區性問題......

伯爵府

謹係啦, 你高尚住宅區喎 , 我d鄉下地方冇加價, 用不用幫你問價錢

原文章由 cscli 於 08-1-9 11:15 發表

之前聽heima 報料, 我都已經入左貨, 用完咁制, 點知e家先有新聞出, 好在我奶奶同我姑仔幫我入d貨, 貴過平時 $3, 因為我住個度真係炒貴成十幾蚊 !! 不過我相信都係地區性問題...... ...

大宅

原文章由 pat614 於 08-1-9 13:42 發表
謹係啦, 你高尚住宅區喎 , 我d鄉下地方冇加價, 用不用幫你問價錢

咁你就錯左勒, 我都係去番以前買開個個estate咋麻

問價 ? 咁又唔駛, 其實我都係怕細b無得食, 大仔飲其他o野都得, 所以e家我都有一打存貨比bb 好似好誇張.... 哈哈, 不過我估遲d又會再加價 !!

男爵府

cscli,
你細b咁細, 梗係要撲多幾罐奶粉在家
你知我現在有幾忙la, 新年先有時間出來聚聚, 如果新年唔搞聚會見見面, 可能要到5月了.

pat,
桐桐好叻女喎(大膽左), 另外你唔駛怕la 桐桐識咁多字.

伯爵府

係以前都係上等人住o既地方啦:tongue:

原文章由 cscli 於 08-1-9 17:04 發表

咁你就錯左勒, 我都係去番以前買開個個estate咋麻

問價 ? 咁又唔駛, 其實我都係怕細b無得食, 大仔飲其他o野都得, 所以e家我都有一打存貨比bb 好似好誇張.... 哈哈, 不過我估遲d又會再加價 !! ...

伯爵府

heima

點解要到5月, 你生仔呀

原文章由 heiheima咪 於 08-1-10 09:59 發表
cscli,
你細b咁細, 梗係要撲多幾罐奶粉在家
你知我現在有幾忙la, 新年先有時間出來聚聚, 如果新年唔搞聚會見見面, 可能要到5月了.

pat,
桐桐好叻女喎(大膽左), 另外你唔駛怕la 桐桐識咁多字. ...

男爵府

你唔出來見我, 唔話你知:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

原文章由 pat614 於 08-1-10 13:21 發表
heima

點解要到5月, 你生仔呀

男爵府

明高媽,

我想問問整蛋糕d 用具去邊度買平及齊全?

大宅

原文章由 pat614 於 08-1-10 13:20 發表
係以前都係上等人住o既地方啦:tongue:

我無o野講 !!!

大宅

原文章由 heiheima咪 於 08-1-11 09:08 發表
明高媽,

我想問問整蛋糕d 用具去邊度買平及齊全?

heima,

我之前係jusco 買唔到, 反而係日本城有, 不過都唔係好齊全, 但就ok平 !!

首頁
12345...61

尾頁

跳至