美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

咁即係邊隻eye cream好呀

我想買隻保濕勁d架, 有無好介紹 :-P :-P

大宅

係呀! 佢平時要用膠紙貼上眼斂,(佢本身後生雙眼皮,年紀大上眼皮鬆弛, 要靠用眼膠紙先得!) 宜家成隻眼明顯 firm 咗, 收緊咗呀!成隻眼好似精神咗!

Milkly67, 你想揾隻 eye cream 有乜効果呀?

原文章由 RainbowQueen 於 07-7-25 14:23 發表
Janmy

你媽媽貼眼膠紙係邊度﹐上眼斂﹖用來整大雙眼皮﹖﹖用了之後就唔使再貼都有雙眼皮﹖

[ 本文章最後由 janmy1230 於 07-7-26 13:07 編輯 ]
你有上天堂的把握嗎?

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

原文章由 milky67 於 07-7-27 03:19 發表
想搵隻cream可以去幼紋 & dark circle. 唔駛firm 架, 因為冇眼袋lor.

我諗緊either korea's 雪花秀 or RainbowQueen recommend 果隻 lor。但係要上網買,有d煩

点睇呢??

我用緊gatineau 3d eye lift精華加lacolinne 眼gel 好掂

子爵府

原文章由 JOYCENGYW 於 07-7-24 17:27 發表

SASA

請問幾錢呢?

大宅

嘻嘻。。。。我為了靚和look younger﹐是會“不惜一切”架﹐當然係從正途啦。嘻嘻。。。。

原文章由 milky67 於 07-7-27 03:19 發表
想搵隻cream可以去幼紋 & dark circle. 唔駛firm 架, 因為冇眼袋lor.

我諗緊either korea's 雪花秀 or RainbowQueen recommend 果隻 lor。但係要上網買,有d煩

点睇呢??

大宅

Hi milky67,

eye cream 做到 firming 先減到眼紋呀!因為增加皮下膠原疍白及夠水份, 自然 firm 咗減到紋!夠水份增加循環, 揸果時順手按吓d淋巴位, 對黑眼圈應該有幫助o架!

点睇呢??

[ 本文章最後由 janmy1230 於 07-7-30 15:14 編輯 ]
你有上天堂的把握嗎?

民房

I use LaVallee .
Its great!!

大宅

比你講完后,忍唔住即時去Joyce睇下NV Perricone ~
買左一套kit,有齊洗面/眼/面/serum等~

用完一日,塊面最明顯! 開完成晚冷氣竟然起身冇乾到!!
個鼻冇乾到出晒油! 好野!
而眼就未有特別result住~

原文章由 RainbowQueen 於 07-7-21 13:38 發表
我今年41﹐35歲後眼部皮膚開始鬆弛和出很幼的眼紋。上網聽人recommend一隻皮膚醫生出的眼霜﹐NV Perricone -- Alpha Lipoic Acid Eye Area Therapy with NTP complex and DMAE. 初時係ebay (美國)買sample試。 ...

子爵府

Hello summer123

請問1set多少錢 ? Thank you

別墅

我都試過n種eye cream/ gel, 都未有心水, 我想要無油既...而家用skii 既advanced film treatment, okay啦...我自己主要用skii同skinceutical啦而家, 仲有ipsa...

不過我都好想知joyce買nv要幾錢? for eye既係咪不含油架?

伯爵府

I ALSO WANT TO KNOW.

MANY THANKS

大宅

summer 123
how muct for one set in Joyce ??
pls tell us

原文章由 Money媽 於 07-7-31 14:58 發表
Hello summer123

請問1set多少錢 ? Thank you

別墅

sisley is a good choice, and hydrating enough

複式洋房

咁30+應該用邊隻呢?乾有紋

禁止訪問

男爵府

靚靚的ES好唔好

大宅

一set $1800,有joyce card有9折~
set 野叫 "Fine Lines and Wrinkles Power Program"
rainbow講果支"Alpha Lipoic Acid Eye Area Therapy" 都包埋,
set野仲多支"Vitamin C Ester therapy "查眼既serum~
e set野可以用到2個月架~

http://www.nvperriconemd.com/index.cfm?action=shop.viewproduct&product_id=263

大宅

入面果隻"Concentrated Restorative Cream (Vitamin C Ester)" 晚上用既serum,
website話"Wake up to a firmer, brighter, and overall more youthful appearance."
e樣好明顯喎, 我訓醒個面冇左t-zone油,摸落去塊面林左冇禁鞋~

另一樣明顯既係隻洗面~洗完又係林左冇禁鞋,
我知我角質好厚,因我成日晒太陽, 又冇磨沙,又冇去做facial, hehe~希望試多幾日再好d啦!

眼就仲未有特別改善~
不過,我仲未用佢果支"Eye Area Therapy Vit C Ester" (即眼既serum)
個sales話先習慣用左佢隻"Eye Area Therapy Alpha Lipoic Acid"先(即普通eye lotion),一星期后先開始用埋隻serum~

最衰e set野:-( 唔包埋佢支Toner啦,我用番自己果隻L'occitane Shea Butter Toner咋~

首頁

尾頁

跳至