爸爸專區

跳至

首頁
12345...45

尾頁

大宅

新仔學車邊度好 ?

如題 ? 李健 ? 駕駛學院 ? 我係要學完真係會用個隻, 因為想學左買車接送小朋友 !

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 新仔學車邊度好 ?

pm 左個 c 傅俾你,佢好似都係響官塘

洋房

Daisy媽咪,

pls check pm

大宅

Thanks all, I will call them during the weekend. bTW, how many lesson I should take for pass normally ?

民房

depends on your progress, I think u better take a package as there would be much discount than simply counting the coaching hours one by one! In those package there will include theory lesson as well as car renting for practical road exam.

大宅

我啱啱報左駕駛學院, 因為佢地幫我安排曬, 唔駛煩, 成個package大約8,000幾.....

別墅

可以PM師傅既資料俾我嗎
thx

別墅

可以PM師傅既資料俾我嗎
thx

民房

PM already

禁止訪問

民房

我當年學左接近30個鐘,係一take pass(棍波);我鍾意街車師傅係一個跟到尾,我遇到個好嘅,佢會係d好似考場地形嘅地方,俾學生練熟泊位掉頭先去考場度排一兩次隊try下,唔會好似有d師傅咁成日帶d學生去考場度排隊,好厄鐘!
路試d路係學神禁區,佢肯同我朝早五點到七點開早鐘,搏5-7交通差真空期俾我試下個場,係好辛苦,但係師傅都肯博,嘩!我係學神,俾人抄起牌佢罰又罰得多過我,我一次pass佢又唔會有著數;佢同我開早鐘佢都要早,我就lui飯應,臨考開左幾日早鐘,一take pass!所以有人問我,我一定推介我個師傅!

大宅

我都是跟私人師傅的(自動波私家車),年頭合格了!

我個師傅又後生又有責任感,我都算好彩搵到佢!

人人都話私人師傅好多都 "握" 鍾,好彩我個冇!

別墅

李健一般,鏗鏘一般,駕駛學院得過貴字.唔好學,慳番食飯好過.但我都是跟李健pass.

大宅

剛報左名, 一出門口一大堆廣告學車, 仲未消化到 !

大宅

我學路面時見果D"乜健", "乜鏘".... o個D師傅,一個個質數啦!睇你好唔好彩!

見佢有時仲落埋車企埋一邊傾計,叫個學神自己練泊位!你自問聰明的就o.k o既! 聽講仲次次唔同師傅的!

大宅

Daisy 媽咪

已PM你!我個師傅在九龍塘等的!

民房

跟哩d學校,一定要指定跟同一個師傅,最好指定某一個有口啤嘅,唔係就多數要考過!咪咁笨!

複式洋房

我而家都係學緊車(自動波私家車) 我將會考香港區-跑馬地,而家既c父係"女c父"黎既,係之前我朋友跟佢學過, 認為好, 所以介紹俾我。

我現在學左約20hr ....進度都算唔錯。佢會俾我行好多不同的道路,假期可以入試場既路行就同我操多d, 我現在都可以自己應付窄路調頭及泊位了! 希望考牌當天順順利利啦!

複式洋房

momo 媽咪,

唔該妳pm埋比我, 謝謝!

複式洋房

candietweety,

其實我有咗電單車牌差不多8年,但生咗仔仔之後,就想考番個2牌,將來可以接送仔仔番學,唔該妳,pm個教車師傅的資料比我.謝謝!

首頁
12345...45

尾頁

跳至