跳至

首頁

尾頁

男爵府

evita叫我出post,佢話佢仔入左院.....所以好忙冇時間上網.....
佢話28/10個哈佬喂party照常,有問題call佢.........
我只係傳話,詳情我都唔知~有任何問題請contact/pm evita~
thanks!!!!

[ 本文章最後由 joesimage 於 07-10-25 01:14 編輯 ]

伯爵府

原文章由 joesimage 於 07-10-25 01:01 發表
evita叫我出post,佢話佢仔入左院.....所以好忙冇時間上網.....
佢話28/10個哈佬喂party照常,有問題call佢.........
我只係傳話,詳情我都唔知~有任何問題請contact/pm evita~
thanks!!!! ...

OK... 作為朋友我唔係唔信佢, 只係想知道party當日佢會唔會係度, 因佢係搞手, 連佢都唔係度咁點算....另外我想問吓d襟章會唔會係嗰日比埋我哋吖...tks!
唔怪之得我早2日打比佢電話已經係長響無人聽la....

大宅

原文章由 joesimage 於 07-10-25 01:01 發表
thanks!!!! ...

我今朝call過evita, 有多小小資料,
佢比咗間cafe名同tel比我, if大家唔識去的話,
打電話去問啦:

FORUM CAFE (TEL: 27496130)
九龍深盛路8號
名車博覽館1樓133號舖
(碧海藍天側)

參考地圖
http://www.centamap.com/gc/home.aspx

大宅

原文章由 BoscoChow 於 07-10-25 11:39 發表

我今朝call過evita, 有多小小資料,
佢比咗間cafe名同tel比我, if大家唔識去的話,
打電話去問啦:

FORUM CAFE (TEL: 27496130)
九龍深盛路8號
名車博覽館1樓133號舖
(碧海藍天側)

參考地圖
http://www.centamap. ...

Thks呀周c9!
雖然唔知evita個仔咩野事,但都希望佢快d好番啦!

別墅

好媽媽勳章

希望evita 仔仔快d 好番, 唔好成日病.

如果evita 唔來, 係o米無得玩最型鬼仔鬼女選舉同親子遊戲......

複式洋房

去玩好閒姐,最緊要佢仔仔快d好番.

別墅

祝evita 仔仔早日好番哂...evita唔使擔心啊..努力加油 !

Thanks JOE ee !

公爵府

畀面勳章

oh, 原來evita個仔病左, 但我想confirm吓, 我10月4日入左錢比evita, 但佢沒有update 我個名(paid)左, 咁我有沒有得去架, 我驚人地以為我白揰, 唔比錢成家去woo/

evita:祝仔仔快d好番, 身體最緊要

大宅

原文章由 christina 於 07-10-25 23:54 發表
oh, 原來evita個仔病左, 但我想confirm吓, 我10月4日入左錢比evita, 但佢沒有update 我個名(paid)左, 咁我有沒有得去架, 我驚人地以為我白揰, 唔比錢成家去woo/

evita:祝仔仔快d好番, 身體最緊要 ...

我都未update, 不過同evita講左, 剛巧佢入左e院

你拿着入數紙, 一定ok:mrgreen:
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

大宅

原文章由 fwc 於 07-10-26 09:20 發表

我都未update, 不過同evita講左, 剛巧佢入左e院

你拿着入數紙, 一定ok:mrgreen:

有冇mami知點去ar

公爵府

畀面勳章

FWC:有你陪我:mrgreen: 都時我會拿着入數紙, see you sunday.:mrgreen:

大宅

各位你好,我是evita的丈夫,她叫我向大家講星期日請準時出席,記得替小朋友扮鬼扮馬,因為當日會有遊戲,另因為仔仔病了很久,所以她也很久沒上來,令大家憂慮,敬請見諒,當日她也會派發書本及dvd給之前訂了的媽咪,謝謝!

大宅

原文章由 evita825 於 07/10/26 10:57 PM 發表
各位你好,我是evita的丈夫,她叫我向大家講星期日請準時出席,記得替小朋友扮鬼扮馬,因為當日會有遊戲,另因為仔仔病了很久,所以她也很久沒上來,令大家憂慮,敬請見諒,當日她也會派發書本及dvd給之前訂了的媽咪,謝謝! ...

hi~
as i wont join the party,
wt will be the arrangement of the Bks?
MANY THANKS~

wish ur son get well soon~

[ 本文章最後由 wansammylothian 於 07-10-26 23:55 編輯 ]

大宅

hi all...
if don't know how to go,pls call at 63910825

首頁

尾頁

跳至