跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 fishmum 於 3/1/08 08:18 AM 發表
J Kong,

好靚喎 我都好仲意買D包脚嘅甲la衣架:lol

Yeah, also it's warm and convenience (no need to wear the socks or shoes). I'm a lazy mum .......

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章

J.Kong,
D衫好Warm呀!! I like pink colour 果件 !!

ling_piglet,
你好偉大呀!!

welcome,
19/1 未知O唔OK?? 不過我都報名留左位先!

原文章由 welcome 於 08-1-3 10:11 發表

Many thanks for your re-arrangement!

J.Kong,

粉紅色那件好sweet!:-P

大宅

原文章由 kkyyho 於 4/1/08 06:24 PM 發表
J.Kong,
D衫好Warm呀!! I like pink colour 果件 !!

你好偉大呀!!

welcome,
19/1 未知O唔OK?? 不過我都報名留左位先!

粉紅色嗰件仲有粉藍,粉黄,營光綠, D颜色全部都好soft好靚

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章

welcome, ling_piglet, winwin2, fishmum, J.kong & 各位,
有相睇啦!!

http://mysinamail.sina.com.hk/cgi-bin/album/ualfolder.cgi?uid=dianachristy@7

然後按"預設相簿", 再按密碼:123456 , 便可看到!!

[ 本文章最後由 kkyyho 於 08-1-5 13:15 編輯 ]

大宅

有無媽咪報下料, 邊度有過年衫買呀?

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

kkyyho

你亞B好似雪人 好得意呀!

你D收獲好好喎!我仲意$40果件呀

原文章由 kkyyho 於 08-1-5 11:39 發表
welcome, ling_piglet, winwin2, fishmum, J.kong & 各位,
有相睇啦!!

http://mysinamail.sina.com.hk/cgi-bin/album/ualfolder.cgi?uid=dianachristy@7

然後按"預設相簿", 再按密碼 ...

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

phoebe

你住邊區?呢期周圍都係新年衫呀! 上次我哋行花園街都有好多呀!

原文章由 phoebe37 於 08-1-5 11:49 發表
有無媽咪報下料, 邊度有過年衫買呀?

男爵府

好媽媽勳章

請問$39.9件外套係邊度買... thanks...

有相睇啦!!

12/5 -- 3.58kg, 14/6 -- 5.18kg, 28/6 -- 6.13kg, 12/7 -- 6.35kg, 20/7 -- 6.68kg, 12/8 -- 7.31kg, 24/9 -- 8.33kg, 26/11 -- 9.03kg, 19/2 -- 9.75kg, 22/3 -- 9.6kg, 13/5 -- 9.86kg, 8/8 -- 10.1kg, 2/9 -- 11.7kg, 18/11 -- 13.2kg, 17/2/09 -- 16.5kg, 15/5 -- 18.3kg, 1/9 -- 19.2kg, 1/1/10 -- 19.2kg, 1/2 -- 18.8kg, 15/3 -- 28.5kg

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章

fishmum,
係呀!老公包到佢成隻稯咁,話怕佢冷親
我都勁鐘意架, 所以洗完即刻著!!
係呢, 你下次19/1 出唔出"黎"呀??

原文章由 fishmum 於 08-1-5 22:05 發表
kkyyho

你亞B好似雪人 好得意呀!

你D收獲好好喎!我仲意$40果件呀

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章

minibear,
$39.9件外套咪係花園街買囉!係樓下舖冇"小柴"size, sales girl 叫我上樓睇下, 有就有冇就冇, 結果有, 好彩!!
不過都係女仔衫多款D同靚D !!!

原文章由 minibear 於 08-1-5 23:32 發表
請問$39.9件外套係邊度買... thanks...

男爵府

畀面勳章

我都買左2件新年衫比囡囡~好抵

$40

$50

男爵府

好媽媽勳章

wah!!! $40 新年衫好底,請問邊度買???

原文章由 曳曳囡 於 08-1-6 12:22 發表
我都買左2件新年衫比囡囡~好抵
$40
$50
12/5 -- 3.58kg, 14/6 -- 5.18kg, 28/6 -- 6.13kg, 12/7 -- 6.35kg, 20/7 -- 6.68kg, 12/8 -- 7.31kg, 24/9 -- 8.33kg, 26/11 -- 9.03kg, 19/2 -- 9.75kg, 22/3 -- 9.6kg, 13/5 -- 9.86kg, 8/8 -- 10.1kg, 2/9 -- 11.7kg, 18/11 -- 13.2kg, 17/2/09 -- 16.5kg, 15/5 -- 18.3kg, 1/9 -- 19.2kg, 1/1/10 -- 19.2kg, 1/2 -- 18.8kg, 15/3 -- 28.5kg

男爵府

畀面勳章

屯門~之前BK MAIM介紹過仁愛對面果度~我昨日去左逛逛
本來$42講價後-->$40 $59-->$50

大宅

kkyyho,
我都好鍾意$40o個件呀~ 另外,件褸仔都好靚呀~19/1你出唔出黎?帶我去買呀~(我都想買Baby Gap夾衣呀-$10真係好抵
重有,柴柴條麵包超人頸巾好靚呀:loveliness: ,o係邊度買?
柴柴著到成隻糭咁,好攪笑~
有相睇啦!!

[ 本文章最後由 ling_piglet 於 08-1-6 23:28 編輯 ]
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

woo~~ 大家買既衫都愈來愈靚 & 愈來愈低.

攪到我愈來愈奇待19/1

大宅

sorry, 打錯字 : "期待"

大宅

套新年衫好靚好抵呀,我都想買套比我個仔呀,不過我唔識去:cry:
原文章由 曳曳囡 於 08-1-6 13:47 發表
屯門~之前BK MAIM介紹過仁愛對面果度~我昨日去左逛逛
本來$42講價後-->$40 $59-->$50

男爵府

Welcome, 你好!

可唔可以預埋我一份呀! 我都想買平嘢呀!
等你通知!

Thanks!

男爵府

畀面勳章

原文章由 BB811 於 08-1-8 22:57 發表
套新年衫好靚好抵呀,我都想買套比我個仔呀,不過我唔識去:cry:

果度好細咖乍~係個伯伯賣既~仁愛果度一開始係d菜檔-->生果檔甘啦~之後到尾有幾間賣衫既鋪仔~都係細細間甘既~不過幾間中都有成2,3間係賣bb既衣服仔的,你慢慢行甘望下就見了~距都有掛出來的

別墅

原文章由 曳曳囡 於 08-1-10 13:46 發表

果度好細咖乍~係個伯伯賣既~仁愛果度一開始係d菜檔-->生果檔甘啦~之後到尾有幾間賣衫既鋪仔~都係細細間甘既~不過幾間中都有成2,3間係賣bb既衣服仔的,你慢慢行甘望下就見了~距都有掛出來的 ...

請問幾大著,好似好大件?8 or 9 個月啱唔啱??

首頁

尾頁

跳至