影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

個子矮小的王祖藍前晚在台慶大出風頭,同時他被爆出與身高5呎9吋的李亞男發展「長短腳之戀」,兩人溫馨消夜被斷正,只好急Call老友救急,李亞男更一度被困廚房後門。 身高約5呎4吋的王祖藍,憑才華橫溢贏得不少靚女心,繼早前與蔡少芬拖手出席首映傳緋聞後,又有消息指陳法蓉亦爭埋一份,而最新鮮熱辣的消息,是他成功追求05年華裔小姐冠軍、身高5呎9吋的李亞男,前晚兩人於台慶後撐腳食消夜,被記者發現後,即Call齊好友撐場。 被撞破解釋牽強
完成台慶演出後,祖藍驅車載新歡李亞男及宋熙年,前往將軍澳新都城一間日本料理消夜,其後司徒瑞祈、王貽興、鄧健泓及王祖藍的經理人亦先後現身。 至深夜一時多,祖藍和經理人客氣地由正門步出,連聲說:「辛苦晒!辛苦晒!」唯獨不見女主角蹤影,記者於是前往後門,剛巧碰見王貽興、李亞男及宋熙年正打算由後門離開,偏偏廚房後門上鎖,被困的李亞男一臉驚愕,神情尷尬,助手說:「呢度通去停車場近嘛!(唔係喎!正門轉彎咪係停車場囉!)…」李亞男即說:「出面凍囉!」解釋甚為牽強。 記者昨日致電王祖藍,他說:「屈完蔡少芬又屈李亞男?佢都係我會弟兄姊妹,我未試過同李亞男單獨出街,唔係特別老友,我冇拍拖,專注事業。」至於李亞男一聽緋聞即大笑:「我識兩年幾,係友。(有冇發展可能?)!你覺得我襯唔襯到呀!(佢有才華。)我都覺得佢好叻,成日我講廣東話。」

珍珠宮

長短腳之戀~~~係真唔係呀.... 我都覺得樓華好可愛.... 跟佢真係笑唔停都似...

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

dodo同女方都得啦...森美同小兒都襯架,後生仔女拍拖冇咩特別,報紙佬多鬼餘咁都寫一餐.
<br><br>

複式洋房

I agree

原文章由 chinatea 於 07-11-21 14:17 發表
dodo同女方都得啦...森美同小兒都襯架,後生仔女拍拖冇咩特別,報紙佬多鬼餘咁都寫一餐.

大宅

是彈啦!

侯爵府

得啖笑...

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真唔真呀
愛 我 就 別 傷 害 我

首頁

尾頁

跳至