自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

尋日中午我覆完診探病果陣,欣宜、姨媽、張太行過嚟,我哋一齊等 lift 果陣,姨媽少少 cry,欣宜重攬住姨媽安慰佢 ....

老實講,我不溜對欣宜無好感,可以話係反感 tim .... 但尋日見到佢對長輩 and 陌生人嘅表現,我覺得佢都唔係乞人憎吖!當佢哋出 lift 果陣,我同欣宜講咗句說話,佢好有禮貌咁道謝;佢無耍大牌,扮晒 cool ... 我只係路人甲乙丙,C 9 一名 ... 佢大可扮聽唔到,唔睬我 gar bor .... 但佢無!佢重好有禮貌 tim!!

希望大家比條路欣宜行吓,讓佢可以喺佢嘅事業理想上發展,讓佢能夠生活得輕省一點;事實上,欣宜自出娘胎,佢已臂負上好大好大嘅壓力 .... 佢嘅成長路一 d 都唔容易行。 欣宜,努力呀!!

另外,我見到張太,亦令我好感動 becos 幾廿年朋友嘅真摯感情,喺呢幾個月佢對肥姐嘅支持、陪伴中已經表露無遺 .... 原來真是:人間有情!

祝願肥姐每天都生活得開開心心,精精神神,無痛無憂!

祝願欣宜有信心面對每一天!

誠意獻給肥姐及欣宜:

耶和華是我的牧者,我必不致缺乏。

他使我躺臥在青草地上,領我在可安歇的水邊。

他使我的靈魂甦醒,為自己的名引導我走義路。

我雖然行過死蔭的幽谷,也不怕遭害,因為你與我同在;你的杖,你的竿,都安慰我。

在我敵人面前,你為我擺設筵席;你用油膏了我的頭,使我的福杯滿溢。

我一生一世必有恩惠慈愛隨著我;我且要住在耶和華的殿中,直到永遠。

詩篇23篇

[ 本文章最後由 hehalady 於 08-1-23 08:42 編輯 ]
路遙知馬力,日久見人心!

禁止訪問

大宅

好多人憎她都是羊群心理...
一個細佬妹要承受咁多壓力,真是好慘.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我一直對欣宜都冇反感過,仲覺得佢好無辜,成日比人批評:cry:

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

我都係不溜對佢都無乜好感,但係見佢為咗自己媽媽要承受好多壓力時,覺得佢好似長大咗。

伯爵府

好媽媽勳章

講真佢唱歌把聲真係好過現今d姐姐仔歌手, 希望大家都比d空間佢啦...欣宜...加油 !

[ 本文章最後由 PANCO 於 08-1-23 09:04 編輯 ]

大宅

我對欣宜無乜特別感覺, 因我好少睇電視, 不過佢唱歌都唔錯, 老實講, 好過twins千佰倍 我只覺得如果肥姐有乜冬瓜豆腐(touch wood touch wood), 欣宜就好可憐......自細萬千寵愛在一身....

原文章由 appleyuen 於 08-1-23 08:56 發表
我一直對欣宜都冇反感過,仲覺得佢好無辜,成日比人批評:cry:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

欣宜 努力!加油!

侯爵府

hashtag影視迷勳章

講真佢表現好過時下果d 歌手, 起碼唱 live 冇走音!

欣宜.. 肥姐.. 加油!!!!!!!
老餅會員上科林只求開心!

大宅

我對欣宜都冇反感, 不過佢想做歌星, 條路都好難行, 其實有冇唱片公司入簽左佢架 佢有冇出過碟架

瑪瑙宮

好媽媽勳章

肥姐加油呀

原文章由 hehalady 於 08-1-23 08:40 發表
尋日中午我覆完診探病果陣,欣宜、姨媽、張太行過嚟,我哋一齊等 lift 果陣,姨媽少少 cry,欣宜重攬住姨媽安慰佢 ....

老實講,我不溜對欣宜無好感,可以話係反感 tim .... 但尋日見到佢對長輩 and 陌生人嘅表現,我覺得佢都唔係 ...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實如果佢唔係成日夾硬扮索女,應該無咩人會討厭佢。
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

佢要做實力派, 要苦練吓d唱功, 偶像派就冇份, 還要keep 得好d, 唔好肥.

男爵府

十九歲已經經歷沒有爸爸, 面對傳媒, 照顧久病母親, 佢依然表現堅強, 說話德體, 比好多時下青少年成熟......其實真係好難得, 希望肥肥好返, 大家開心。:):)

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

希望欣宜加油!肥姐唔好放棄!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

我對佢冇乜感覺, 但都唔希望大家繼續人身攻擊佢, 畢竟佢係女仔人家, 人地第時要嫁人架.

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

欣宜就係欣宜,大家有大家個生活,彈佢唱佢憎佢d人只係一個莫名其妙的人,可能呢d人本身有好多野唔及呢個細路女掛.
<br><br>

男爵府

畀面勳章

Agree...
欣宜! 加油
原文章由 jaja 於 08-1-23 09:18 發表
十九歲已經經歷沒有爸爸, 面對傳媒, 照顧久病母親, 佢依然表現堅強, 說話德體, 比好多時下青少年成熟......其實真係好難得, 希望肥肥好返, 大家開心。:):) ...

首頁

尾頁

跳至