論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我最近申請緊個印印,要湊new born,請上一手僱主comment~

Name: Nurkhayati
Married status: Single
Date of birth: 08/08/1983

話自己o黎過hk2年,最後一份工o係九龍塘,請問有冇前僱主?
Mama: Janice (楠ma)    卓楠bb~

大宅

請問有冇人用過佢?

民房

我唔係佢前僱主,不過一般Agence俾你睇個工人的資料內會列出前一手僱主的評語及可叫僱佣公司幫你聯絡前僱主問有關該工人嘅表現。
原文章由 豬豬bb 於 08-6-30 17:27 發表
我最近申請緊個印印,要湊new born,請上一手僱主comment~

Name: Nurkhayati
Married status: Single
Date of birth: 08/08/1983

話自己o黎過hk2年,最後一份工o係九龍塘,請問有冇前僱主? ...

大宅

個agent就係話唔會同我搵佢個前僱主,又冇視像同個工人對答...
所以打算o係呢度問問,為求有冇人請過呢個印印o者,因為湊new born,更加唔放心,又冇老人睇住......

複式洋房

原文章由 豬豬bb 於 08-7-3 10:16 發表
個agent就係話唔會同我搵佢個前僱主,又冇視像同個工人對答...
所以打算o係呢度問問,為求有冇人請過呢個印印o者,因為湊new born,更加唔放心,又冇老人睇住...... ...

I have fired a maid last yr(aroundAug). ?same name. She just work for a mth in HK.( Kln Tong ). Last time by agent--sunlight.

大宅

有冇多o的佢o既資料呀?做o左咩o野衰呀?
有冇佢幅相?
如果可以,請pm我~

原文章由 yimwmc 於 08-7-6 06:07 發表

I have fired a maid last yr(aroundAug). ?same name. She just work for a mth in HK.( Kln Tong ). Last time by agent--sunlight.

洋房

if you are unable to do the reference check of maid's any ex-employer, please do not take that risk.

珍珠宮

係唔係完約架?
只做2年咩原因唔續約?
幾時完約架?

首頁

尾頁

跳至