自由報料

跳至

首頁

尾頁

民房

中左招! 我約左個自稱業餘攝影師既人, 話免費幫我囡囡影相, 出到來影完相, 第二次話約我俾相我, 點知係sell基金, 原來真係無免費午餐!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

下 ... 係未個個 d 8x 呀 ?? 佢好似
呢 2 個 week 都出動左幾次 , d
mami 仲話影到身水身汗 tim

.... 又會甘既 ??

原文章由 CHINGCHING08 於 08-7-21 23:53 發表
中左招! 我約左個自稱業餘攝影師既人, 話免費幫我囡囡影相, 出到來影完相, 第二次話約我俾相我, 點知係sell基金, 原來真係無免費午餐!

公爵府

畀面勳章

係咪個個D8X呀

複式洋房

好似現在做任何事都能和保險/基金扯上關係.

大宅

回覆 #4 CHINGCHING08 的文章

但佢係咪真係有俾返晒啲相你先,影成點,係咪真係無收到錢架,佢SELL你買依樣個樣你可以唔好理佢嘛,而家啲人為左做生意,真係估佢地唔到﹗

民房

我唔鍾意好似俾人呃左出去咁...無諗過影相之後原來要被人sell, 現家都唔知點推個男仔, 囡囡D相係佢手.....

原文章由 amazing9870 於 08-7-22 00:03 發表
好似現在做任何事都能和保險/基金扯上關係.

伯爵府

魅力王子

原文章由 CHINGCHING08 於 08-7-21 08:14 發表
我唔鍾意好似俾人呃左出去咁...無諗過影相之後原來要被人sell, 現家都唔知點推個男仔, 囡囡D相係佢手.....

中左招! 我約左個自稱業餘攝影師既人, 話免費幫我囡囡影相, 出到來影完相, 第二次話約我俾相我, 點知係s ...

hi,can pm me is who ma?let me careful too,thanks

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘩............好恐怖啊.....我都係唔影果d 免費相喇....好驚呀...

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 hitomiykk 於 08-7-22 00:28 發表
嘩............好恐怖啊.....我都係唔影果d 免費相喇....好驚呀...

但係真係有媽咪影過 我都唔食免費餐

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

有媽媽咁出得post即係有人已經不幸中招....我地都係唔好join 呢d 免費野喇.....
真係多謝呢位媽媽既呼籲....

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

wah~
都係自己影好d,比d咁既人拎左亞b既相,都唔知會做d咩

[/url]

男爵府

我都想知係邊個喎, 可否pm話我知! 謝謝!

原文章由 CHINGCHING08 於 08-7-21 23:53 發表

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章

其實上左 bk 都 2 年 , 可能唔知無為意定
點 ..... 真係近日先見有人出 post 話免費同
bb 影相 , 自己都諗會唔會真係有發燒友想練
習下呢 ?

不過黎呢度吹水都係有左自己寶貝既 mami ,
如果甘被人去推銷生此意真係唔係幾好 lor !!

都明白唔會有 free lunch , 但真係搵食唔該
行遠 d 啦 ..... 甘樣唔係幾好 lor , 一係明 (都)
明槍 , 唔好影完先黎 sell 啦 !!

原文章由 ahbebe88 於 08-7-22 01:54 發表
我都想知係邊個喎, 可否pm話我知! 謝謝!

男爵府

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

chingching08,

搵人陪攞相呀...唔好1個人去

[quote]原文章由 CHINGCHING08 於 08-7-22 00:14 發表

禁止訪問

複式洋房

點解樓主要開新a/c出呢個topic既, 以我所見有好多媽咪都影左相, 仲要攞埋D相, 暫時都無一個話有問題wor

瑪瑙宮

好媽媽勳章

又係 wor .... 會唔會係相未到手 , 怕 bb d 相係個
位人兄手呢 ?? 太揚篤佢出黎唔係幾好掛 ??

純粹估下 , 唔知 arm 唔 arm 呢 ??

原文章由 gm2811 於 08-7-22 10:09 發表
點解樓主要開新a/c出呢個topic既, 以我所見有好多媽咪都影左相, 仲要攞埋D相, 暫時都無一個話有問題wor

首頁

尾頁

跳至