北京奧運

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

呢場女排一開始,雷sir已經大讚李對d形勢分佈好熟悉.
跟住,成場波,佢再讚佢幾次話佢講得好講得對,資料好充足.
連我沖緊涼,都聽到雷sir比位佢上,話佢既然對個形勢咁熟,不如由佢同觀眾介紹下啦,李講完之後,雷sir又大讚多次.

我今日睇生果報,先見到原來網民插得最多既,李思雅係其中一個.
咁巧合,今晚雷sir咁樣去讚佢.
我覺得無記有心製造機會比李,等佢唔好再比人勁插,亦希望挽回無記面子.
我覺得雷sir好慘呀,(雖然佢自己講波把聲都好噪) 要保住條廢柴,又要周不時好似tum細路咁讚佢.

伯爵府

原文章由 gion 於 08-8-13 21:36 發表
呢場女排一開始,雷sir已經大讚李對d形勢分佈好熟悉.
跟住,成場波,佢再讚佢幾次話佢講得好講得對,資料好充足.
連我沖緊涼,都聽到雷sir比位佢上,話佢既然對個形勢咁熟,不如由佢同觀眾介紹下啦,李講完之後,雷sir又大讚 ...

I don't like 雷sir---very noisy and emotional voice!

Li Si Nga--- is totally unqualified!!

洋房

我昨晚都有睇呀,真的不停讚佢,雷SIR真的好勁,每次讚都有POINT,要講比賽又要攝位抬起隔離個阿姐,雷SIR,你係得GA

大宅

我轉左台去atv 聽d pro d既評述,就係唔想聽到呢位李小姐up 廢話。今早睇無線奧運730重播部份女排精彩賽事,聽左十几分鐘李小姐講既白痴野,真係想死

子爵府

我鐘意雷sir講呀..............聽到好玉緊

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

究竟佢係阿水? 九唔搭八:;pppp:

[ 本文章最後由 991129 於 08-8-14 12:10 編輯 ]

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都是看ATV, 平時我都鐘意TVB雷SIR講排球, 但搭着個費話后, 結果我都是看ATV, 其實ATV都有費話王谷德超, 講番場波昨晚看到心跳加速, 結果中國對都輸了, 下次再努力, 她們會對邊隊

大宅

我覺得個女仔講d野又無聊又假成日都係個幾句咁都話佢講得好, 咁大把人都可以上去講啦, 排球始終都係雷sir講得最好聽,佢講到又緊張又刺激,如果無咗個女人仲好

男爵府

佢把聲勁難聽!!!

大宅

畀面勳章

我都好想叫李小姐收聲呀....成個白痴咁....阻住人地欣賞比賽.......真係好煩呀.

男爵府

hashtag影視迷勳章

一聽到佢把聲就想轉台勒, 今日又成個下晝响度爭野講, 講 d 野又無 point, 把聲又難聽, 不如返去做番運動員啦, 唉....

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

今晚女排無佢份,希望係tvb因為呢排太多人產條廢柴而作出既安排啦.

水晶宮

AGREE
我好怕聽到佢把聲, 好嘈
原文章由 JP 於 08-8-13 22:31 發表

I don't like 雷sir---very noisy and emotional voice!

Li Si Nga--- is totally unqualified!!

首頁

尾頁

跳至