自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

http://hk.news.yahoo.com/article/080924/3/8e84.html

另外,有網友在討論區爆料,指阿佘在8號風球乘嘉穎座駕返[url=]西貢
[/url]寓所,因遇到洪水被困車內要村民幫手推車。阿佘說:「這件事不會回應,咁講都得,我無去過西貢,8號風球當晚與韓國電視台的老闆、樂小姐(樂易玲)及多位藝員一齊吃飯,我住在香港區,8號風球發生意外沒有賠償的。」
  拒回應阿佘同車
  鄭嘉穎與阿佘傳出緋聞後首次在公開場合碰頭,他強調大家同事不會尷尬,說到他的笑容很牽強,他說:「你見得我少,笑容一向都是這樣。」他還口口聲聲說不介意與阿佘合照,接下來還有很多機會碰頭宣傳。他又自爆前晚返西貢寓所遇到水浸,多得村民幫手推車,住了5年也未遇過如此嚴重,相信座駕很大機會要報銷。追問阿佘是否在車內,他堅持不作回應。

男爵府

牛年勳章

噚日"頭條"已經登咗喇...

複式洋房

有無bk條link呢?

男爵府

牛年勳章

原文章由 shark 於 08-9-26 11:48 發表
有無bk條link呢?

出post嘅樓主已經delete咗lu...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

忽週都有呢~

原文章由 lai_tat 於 08-9-26 11:50 發表

侯爵府

原文章由 lai_tat 於 08-9-26 11:50 發表

複式洋房

咦? 有問題咩?

男爵府

係一齊都唔出奇啦!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點解只係登呢啲無聊野,又唔佢地登下我地擔心既事,比hk政府知道我地啲mama既慘況

男爵府

牛年勳章

原文章由 jamieconnie 於 08-9-26 11:53 發表
點解只係登呢啲無聊野,又唔佢地登下我地擔心既事,比hk政府知道我地啲mama既慘況

可能mama嘅慘況係人都知, 呢啲野唔係人人都知嘛 ...

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 jamieconnie 於 08-9-26 11:53 發表

係呀~ 人地d 私生活係點, 關我地咩事喎~

大宅

喺真有甚麼出奇...男未婚...女未嫁...
還有個post喱段囉個事主爆咗自鐘意niki架...
幫咗成粒鐘..一張相都冇...
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

琴日無記娛樂直播都有講呀.

男爵府

唔係呀, 係啱啱係自由報料個邊仲見到

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

複式洋房

原文章由 雙子媽媽 於 08-9-26 12:28 發表

無喎

大宅

個post喺打風後出架...
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

子爵府

呢個"娛"星球d人種係有同一習性........亂!!

原文章由 dincat 於 08-9-26 11:41 發表
http://hk.news.yahoo.com/article/080924/3/8e84.html

另外,有網友在討論區爆料,指阿佘在8號風球乘嘉穎座駕返西貢
寓所,因遇到洪水被困車內要村民幫手推車。阿佘說:「這件事不會回應,咁講都得,我無去過西貢,8號風球當晚與 ...

男爵府

牛年勳章

原文章由 雙子媽媽 於 08-9-26 12:28 發表

邊度呀???

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至