跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

過兩個星期就要揀小學o勒! 本區頭兩個志願都揀好o勒, 反而打後o個幾間唔知點揀好, 因為對呢幾間學校o既認識都只係一堆數字(有幾多班, 幾多位, 幾多人自行入o左, 升中比例....) 大家可唔可以俾小小意見我呢?

1) 保良局王賜豪(田心谷)小學
2) 迦密愛禮信小學
3) 循理會白普理基金循理小學
4) 東華三院冼次雲小學

Thanks!!

大宅

原帖由 Geni 於 09-1-8 00:16 發表
過兩個星期就要揀小學o勒! 本區頭兩個志願都揀好o勒, 反而打後o個幾間唔知點揀好, 因為對呢幾間學校o既認識都只係一堆數字(有幾多班, 幾多位, 幾多人自行入o左, 升中比例....) 大家可唔可以俾小小意見我呢?

1) 保良 ...

迦密愛禮信小學, 聽聞校長管理得唔錯, 可以考慮吓.

大宅

我的排法 : 2314

1) 保良 ...
鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

大宅

1) 保良 ...

好奇想問多句,無沙官和聖小哦,你吔覺得這兩間得唔得嘅?

BB - 12月29日 - 重6.9磅.      

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 gigi82008 於 09-1-10 00:12 發表

好奇想問多句,無沙官和聖小哦,你吔覺得這兩間得唔得嘅?

唔係呢兩間唔得, 相反係因為太得所以只可以放first choice.

我自己自行揀o左沙官, o黎緊甲乙部o既first choice我都會揀佢. 依家反而煩緊3rd choice打後o個d...

大宅

原帖由 Geni 於 09-1-10 23:14 發表

唔係呢兩間唔得, 相反係因為太得所以只可以放first choice.

我自己自行揀o左沙官, o黎緊甲乙部o既first choice我都會揀佢. 依家反而煩緊3rd choice打後o個d... ...

聽講可以唔填哦.
其實我都唔係好清楚.
BB - 12月29日 - 重6.9磅.      

首頁

尾頁

跳至