自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唐詩詠前日到奧海城出席新劇《老婆大人 II》的宣傳活動,但有讀者致電本報投訴,聲稱前日和妹妹到奧海城,之後去停車場取車離開,兩人在收費處付款時拿出相機看相,該名讀者表示排在後面的是唐詩詠和其助手。該名讀者離開收費處不久即發覺忘記拿相機,返回收費處時已發現相機不翼而飛,翻查閉路電視時,這位讀者聲稱發現相機被唐詩詠的助手擅自拿走。

「已送失物到差館」
唐詩詠就此事昨日在電話解釋:「我知呢件事,其實係我 fans個朋友一齊嚟支持完我,佢哋送我落停車場上車,我走咗之後, fans個朋友喺地下執到部相機,準備交去差館,點知未交去之際就發現物主大吵大鬧,事後都係經理人打畀我先知成件事,我知佢已經將失物送咗去差館。」
採訪:林妃

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

<...係我 fans個朋友一齊嚟支持完我,佢哋送我落停車場上車,我走咗之後fans個朋友喺地下執到部相機,準備交去差館,...>

侯爵府

2024年龍年勳章

唐小姐又會咁清楚嘅

水晶宮

原帖由 @bear 於 09-5-5 08:27 發表
唐小姐又會咁清楚嘅

佢咪係好似我地呢班女士咁,都係聽人講囉!結果我地聽既已經有兩個版本,唐小姐又另一個版本,一件事一傳二,二傳十自然多出好多個version,唔知邊個version至係真呢....mouth: mouth: mouth:

水晶宮

原帖由 cy101 於 09-5-5 08:14 發表

又一新版本,究竟係响地板上執到相機吖,定係响cashier counter度?又係睇到一舊雲...

大宅

有掩飾之嫌喎~

大宅

邊份報紙?

男爵府

但bk個媽咪話繳費處有閉路影到架喎,咁fans個朋友應該唔會係地下執到架....

男爵府

有閉路電視架嘛!係人係鬼呃唔到人既

洋房

回覆 7# @bear 的文章

因為有關方面有聯絡到我朋友..(即係該名fans)

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

由於仍有會員繼續討論案情,而案情牽涉bk會員,現特此通告關閉此主題。多謝合作!
盡我一己之力,發放正能量!

首頁

尾頁

跳至