親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

臨飛前開Part III先, 果邊爆晒額啦!
呢邊繼續啦!

Part II 請按以下:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2207904&pid=35929451&page=1&extra=#pid35929451

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 GaryF 於 09-7-18 22:20 發表
臨飛前開Part III先, 果邊爆晒額啦!
呢邊繼續啦!

Part II 請按以下:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2207904&pid=35929451&page=1&extra=#pid35929451

...

琥珀宮

garyf...你聽朝幾點機

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你真係好, 臨出發都開埋新topic先, 你聽日幾點機呀? 你試下打去呢間'成記' 23347755, check下去機場幾錢同埋問下佢8號波去唔去, 我地好多時都叫呢間架.

琥珀宮

呢d 8號唔開ga...我上次幫同事問過
原帖由 LongRyan 於 09-7-18 22:26 發表
你真係好, 臨出發都開埋新topic先, 你聽日幾點機呀? 你試下打去呢間'成記' 23347755, check下去機場幾錢同埋問下佢8號波去唔去, 我地好多時都叫呢間架.

珍珠宮

原帖由 portiabb 於 09-7-18 22:24 發表
garyf...你聽朝幾點機

你班機delay左重好, 我諗個風唔會打到聽晚喇, 話時話, 個風咁近但出面好風平浪靜, 只係落小小雨.

你點check airasia d機cancel/delay架,佢地send SMS比你? 

男爵府

我0900機呀, 不過我阿姨叫咗佢朋友揸車接我哋去搭機鐵啦, 算係搞掂啦, 不過仲貴過搭的士囉! 依家一程機鐵幾多錢? 我好少搭!

珍珠宮

原帖由 portiabb 於 09-7-18 22:30 發表
呢d 8號唔開ga...我上次幫同事問過

Oh, 咁就煩d,依家d的士佬好多時8號波唔開工,以前街都有d,不過依家佢地唔會喇,因為保險唔包,上次我c6係街企左成45分鐘的士影都無個.

琥珀宮

其實點睇我聽晚都無咩影響...係唔知佢玩乜...尋晚果班已經delay到2300...(係hk airport個web度chk到)

我delay就佢今日下晝sd sms比我ga...另cxl 就我上hk airport到chk到...佢係今晚來回hkg/bkk果2班都cxl...即係16xx bkk返hk cxl左...攪到hkg呢班都cxl囉...我估
原帖由 LongRyan 於 09-7-18 22:31 發表

你班機delay左重好, 我諗個風唔會打到聽晚喇, 話時話, 個風咁近但出面好風平浪靜, 只係落小小雨.

你點check airasia d機cancel/delay架,佢地send SMS比你?  ...

男爵府

個風到底咩環境呀? 8號唔知會掛到幾時呢? 搞到我無晒心機, 唉!

琥珀宮

你聽朝要chk埋機鐵開唔開
原帖由 GaryF 於 09-7-18 22:33 發表
我0900機呀, 不過我阿姨叫咗佢朋友揸車接我哋去搭機鐵啦, 算係搞掂啦, 不過仲貴過搭的士囉! 依家一程機鐵幾多錢? 我好少搭!

男爵府

如果班機cancel會點? 安排第2日飛?

琥珀宮

yes呀...8號風想搭車真係靠彩數
原帖由 LongRyan 於 09-7-18 22:34 發表

Oh, 咁就煩d,依家d的士佬好多時8號波唔開工,以前街都有d,不過依家佢地唔會喇,因為保險唔包,上次我c6係街企左成45分鐘的士影都無個. ...

珍珠宮

原帖由 GaryF 於 09-7-18 22:33 發表

大人好似成舊水架??你上八達通/mtr網睇下依家有無special?

男爵府

我會啦, 真係麻煩!

原帖由 portiabb 於 09-7-18 22:35 發表
你聽朝要chk埋機鐵開唔開

琥珀宮

希望佢行快少少囉
原帖由 GaryF 於 09-7-18 22:34 發表
個風到底咩環境呀? 8號唔知會掛到幾時呢? 搞到我無晒心機, 唉!

男爵府

未見官先打80大板!

原帖由 LongRyan 於 09-7-18 22:37 發表

大人好似成舊水架??你上八達通/mtr網睇下依家有無special?

男爵府

原帖由 portiabb 於 09-7-18 22:37 發表
希望佢行快少少囉

琥珀宮

真係唔知呀...aa呢d...唔敢包 今勻真擇洗...我同個囡越黎越咳...e+又黎個8號...aa又無啦啦晨咁早就delay:;pppp:
原帖由 GaryF 於 09-7-18 22:36 發表
如果班機cancel會點? 安排第2日飛?

珍珠宮

原帖由 portiabb 於 09-7-18 22:34 發表
其實點睇我聽晚都無咩影響...係唔知佢玩乜...尋晚果班已經delay到2300...(係hk airport個web度chk到)

我delay就佢今日下晝sd sms比我ga...另cxl 就我上hk airport到chk到...佢係今晚來回hkg/bkk果2班都cxl...即係16 ...

嘩,攪咩呀??係咁delay同cxl??? 可能唔夠客,慳番d油錢幾班group埋一班.

首頁

尾頁

跳至