派對情報

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

ivynyt1004,

請問你幫邊間賣? 請PM話我知, THANKS!

原帖由 ivynyt1004 於 09-8-3 18:18 發表
真激氣!.... 真激氣!.... 乜D人咁唔老實做生意架!錢就要收哂,交D咁既貨比人,無料就晤好扮有料啦。係度呃我地D MAMA 。諗住訂個特別D 3D Cake 同柏柏+5位Best Friends 慶祝1st 生日。點之就1肚氣+幾把火啦.......
所 ...

民房

可唔可以PM埋我呀! Thanks!

原帖由 ivynyt1004 於 09-8-3 所 ...

禁止訪問

洋房

please pm to me, many thx

複式洋房

Pls PM me the name of the cakeshop coz I also planning the cake for my kid coming birthday.

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

樓主, 請你PM呢間HOMECAKE資料給我, 等我有所防範, THANKS!

複式洋房

please also pm me, thanks.
原帖由 ivynyt1004 於 09-8-3 18:18 發表
真激氣!.... 真激氣!.... 乜D人咁唔老實做生意架!錢就要收哂,交D咁既貨比人,無料就晤好扮有料啦。係度呃我地D MAMA 。諗住訂個特別D 3D Cake 同柏柏+5位Best Friends 慶祝1st 生日。點之就1肚氣+幾把火啦.......
所 ...

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

我地會唔會咁好彩搵到同一間呢(my cxxxshop):;pppp: ,個蛋糕有啲似樣,都係咁肉酸
[img]http://forum.baby-kingdom.com/[/img]
原來真係同一間, 大家真係要小心啲呢間cakeshop既劉小姐,佢做之前會講到好似好pro咁,你要求咩佢都做得到,又一定要收哂錢先,話因為要預先訂定啲新鮮既生果,但搵哂成個蛋糕都搵唔到啲新鮮生果係邊.希望唔好再有人受害

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

係唔係上網order ? 可不可以比條link我睇吓呢 ? THANKS!

原帖由 Lovely媽咪 於 09-8-4 10:10 發表
我地會唔會咁好彩搵到同一間呢(my cxxxshop):;pppp: ,個蛋糕有啲似樣,都係咁肉酸

原來真係同一間, 大家 ...

洋房

係邊間咁衰, 可唔可以 pm 話我知.

大宅

好媽媽勳章

我睇唔到張相?
PLS PM THE NAME OF CAKESHOP

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

樓主,I want know too.. pls pm me.

原帖由 MANFUN2010 於 09-8-4 01:03 發表
樓主, 請你PM呢間HOMECAKE資料給我, 等我有所防範, THANKS!

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

原帖由 ivynyt1004 於 09-8-4 13:58 發表
Sorry! 晤識post 相,因為我唔見咗佢個blog link 只係知道佢叫劉小姐或呀儀 tel 6620-20XX運費要另計個位

大家真係要小心呢個Homemake cake MAMA,真係好無良心,雖然佢肯退回部份錢,但對我來說無用,簡直破壞個party! ...

佢肯退番小小錢俾你都算好la,我打俾佢問佢呢個究竟係咩蛋糕嚟,咁肉酸,佢都仲死撐話係有人訂咗,只係同我要訂那個交換咗,我同佢講"咪玩啦!邊有人訂啲咁肉酸既蛋糕架"佢已經冇聲出:;pppp:
係blog度打"兒姐姐"就serach到個網址,總之小心呢個不負責任既人啦

禁止訪問

洋房

咁衰既人都有既 個蛋糕唔好話退d錢呀 送都唔會要啦 咁肉酸(上面10歲個個) 見到d咁既case 真係唔會搵d 網上homemade cakeshop

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至