嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係2月的BB 展見過,但當時無買......會場賣$999。
有無人知道邊度有得賣?
佢係同一個器皿,可以做晒蒸煮同攪拌的工作,唔需要係煲度蒸煮完,再放入攪拌機再攪拌。

大宅

原帖由 MiniCooperS 於 10-3-10 00:49 發表
我係2月的BB展見過,但當時無買......會場賣$999。
有無人知道邊度有得賣?
佢係同一個器皿,可以做晒蒸煮同攪拌的工作,唔需要係煲 ...

有無人見過?

大宅

OH .. i'm interesting in it too !!
anyone know about it ar !!

大宅

我上過Philips website,香港同美國都無,但新加坡同英國網有。英國可網上買,80英磅﹗
http://www.consumer.philips.com/ ... g/scf870_21/prd/gb/

大宅

原帖由 truditang 於 10-3-11 10:29 發表
OH .. i'm interesting in it too !!
anyone know about it ar !!

I emailed Philips last night and they replied today.
We can buy it directly from Avent dealer. You may call 24133401.
Model: SCF870/21
Price: $1200

男爵府

原帖由 MiniCooperS 於 10-3-12 00:15 發表

I emailed Philips last night and they replied today.
We can buy it directly from Avent dealer. You may call 24133401.

我都好想買啊~

子爵府

畀面勳章

好似幾好用咁

複式洋房

好似真係幾放便窩. 唔知各位媽咪有無試過.係咪真係感好用呢? 介紹吓好嗎?

大宅

原帖由 juju@ian 於 10-3-17 14:59 發表
好似真係幾放便窩. 唔知各位媽咪有無試過.係咪真係感好用呢? 介紹吓好嗎?

我已經買咗,不過未用。試咗再上來同大家分享﹗

男爵府

原帖由 MiniCooperS 於 10-3-18 02:04 發表

好期待
等您試用心得啊

洋房

香港代理用的Item :3381 HK$ 1200
先蒸後攪碎.
食譜會教每次用幾多時間水量食材,可做出多少次份量.
例如150g肉蒸要20分鐘,攪3次-5次10秒鐘(因bb年齡及出牙的多少決定),攪出來是兩次的份量.

香港不用SCF870/21如查詢請用3381

查詢請電 2422 4476 2413 3401

原帖由 MiniCooperS 於 10-3-12 00:15 發表

別墅

等您試用心得啊!
It is not cheap ah!

原帖由 MiniCooperS 於 10-3-18 02:04 發表

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我買左,已經用過,非常方便好用 試過整南瓜蓉、蘋果蓉,非常細滑!
而且,只要洗幾樣野就ok!
如果hk賣hk$999就真係好抵,我係澳洲呢邊要買AUD$199.95
HK既Avent代理係有得賣,價錢好似唔需要HK$1200
My Two Princess

大宅

bb 展賣 $ 999 的話 ,真係好吸引呀

再有特價就好喇

bb女~10月12日出左世喇 ^^體重 7.4磅
天鈴 6 個月大 ~ 重 8.25 kg
天鈴一歲大 ~ 重 9.97 kg
天鈴歲半大 ~ 重 11.8 kg
天鈴5歲大了~ 重 46磅 ! 將會升小一了

禁止訪問

好媽媽勳章

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

呢部應該係假野,佢係抄呢部真野既。
http://www.williams-sonoma.com/products/beaba-babycook-baby-food-maker/

要小心注意選擇,膠個器皿唔好含有BPA,會致癌。
My Two Princess

子爵府

有無團購呀,如有我都想買呀$999

男爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

我係呢間公司買過, 不過已經加左價:

http://www.smartlittleone.com/tc ... d=1&subcatid=20

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

原帖由 smallsam 於 10-5-1 22:09 發表

我想問入水蒸野既地方係咪起個座到?
我有d擔心個蒸鍋好難洗, 可唔可以拆出來洗gar?

向機身入水,水干會自己熄,好似消毒煲.

首頁

尾頁

跳至