夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

呢個90後既女仔
口口聲聲話自己有男朋友
但就勾我老公
仲話同佢無野, 連床都上埋仲話同佢係朋友關係
死都唔認, 仲話同佢男朋友好好
但我睇晒佢地d短訊囉! 好大話
有無d咁賤格既女人!? 不過我c6一樣咁賤格
終有一日, 他朝君體也相同
http://www.facebook.com/profile.php?id=768567854
左邊果個!
人在做,天在看!
>>小三<<

大宅

個女仔好樣衰喎:;pppp:

複式洋房

你又知佢地上埋床?
但真系好樣衰WOR....=.=

別墅

佢地d情慾短訊有提
就係咁既樣我條氣勁唔順

人在做,天在看!
>>小三<<

男爵府

好媽媽勳章

點解d女仔要咁作賤自己做人29...
90後,仲係好細個ja wor
仲要唔肯認...係大人教得唔好定係咩??
真係好恐怖
可唔可以話俾佢屋企人知呀??
等佢家長好好教下個囡

個女仔真係唔靚架wor...
=口=

珍珠宮

個女仔真係好樣衰下...

樓主, 你而家同老公點呀?

子爵府

樣好嘅女人又使咩攪人老公/男朋友吖.........!

果D女人其實都吾知係咪低能, 攪咗嘢都可以話係朋友, 佢哋可能無讀過書, 連"朋友"都吾知咩定義??? 個個攪人老公果D女人都係話"我同佢無嘢架", 但轉頭就去開房, 都真係幾CHEAP; 真係咁掂就吾使做"縮頭烏龜"啦......快快脆脆認咗佢, 等我哋D良家婦女捐咗舊垃圾比你, 等你哋死埋一堆囉......!

記住:他朝君體也相同; 若然未報, 時辰未到.....等報應啦!

別墅

係我有左七八個月時佢地搭上左
個仔滿月我搬返娘家了
離左婚
佢都唔敢帶佢返去見佢阿媽,
佢仲同條女講話俾d時間佢會帶佢返去
佢阿媽見到肯定激死, 因為佢一路都唔信我
話佢個仔死都無第二個喎!
wife, 我十萬個thanks 你 =3= 記住!
人在做,天在看!
>>小三<<

複式洋房

Oh my god!!! 個女仔90後, 咁最多咪20歲, 咁你同老公幾多歲呀? 點解會搭上呢? 佢咁細

原帖由 lamkel2005 於 10-11-12 04:19 發表
係我有左七八個月時佢地搭上左
個仔滿月我搬返娘家了
離左婚
佢都唔敢帶佢返去見佢阿媽,
佢仲同條女講話俾d時間佢會帶佢返去
佢阿媽見到肯定激死, 因為佢一路都唔信我
話佢個仔死都無第二個喎!
wife, 我十萬個than ...

水晶宮

畀面勳章

直情成個姣婆相啦 :;pppp: :;pppp:

~~~~

原帖由 iris_lam2009 於 10-11-11 21:46 發表
個女仔好樣衰喎:;pppp:

男爵府

畀面勳章

靚妹一名ja wor!!佢阿媽真係要好好教 佢la!佢地一定不長ga!唔好同呢d人糾纏,費事傷心傷身!

樓主,唔好想咁多,專心照顧BB到仲好啦,

水晶宮

畀面勳章

係咖, 家陣d靚妹不知幾開放, d道德觀念好差,
覺得同男人上床好閒, 未必諗住要同個男人過
人世, 樓主個c6 分分鐘好快比條靚女飛添,
到時佢就知c, 兩頭唔到岸乜都無晒...........

~~~~

原帖由 CD_BB 於 10-11-12 09:14 發表
靚妹一名ja wor!!佢阿媽真係要好好教 佢la!佢地一定不長ga!唔好同呢d人糾纏,費事傷心傷身!

樓主,唔好想咁多,專心照顧BB到仲好啦,

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

樓主你做得非常啱,我地會支持你架,你同小朋友要好好生活呀!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

畀面勳章

樓主你真係好堅強, 我果條C6同咗個88年出世GE O靚妹搭上咗, 條O靚妹仲要係啱啱大學畢業, 做社工TIM~~~
我打電話去同佢講, 佢會第日會有報應, 佢話佢唔會結婚生仔喎~~~
而家D O靚妹真係亂晒龍, 不知所謂!!!
我就無你咁堅強, 結果都係俾個C6留底, 可能我個仔而家呢個年齡唔大唔細, 就算係分我都想等個仔大D先~~~
所以我覺得你好堅呀~~~ 支持你!!!!

>>>29<<<

別墅

我老公80, 佢咪90囉
我睇下佢地可以好幾耐
奶奶唔信, 我睇佢幾時俾佢個仔激c
anyway, 係c6堅持離婚
果陣我仲信佢無野…而家知道晒所有野,
就好好多啦! 個心無再un住un住
我都打左俾果條八婆
仲死口唔認, 話無野, 又話自己有男朋友
我都知佢真係有男朋友, 真係鄧佢男友可憐
佢d野放過係我c6屋企, 我同佢條仔講
再俾我見到佢d野係屋企, 我就同佢掉晒落街
跟住我再去就見唔到啦! 我而家因為未拎到公屋,
所以仲會間唔屎返去拎野, 我睇果條八婆幾時死!
我同佢講明, 我咀咒佢, 會有我一樣既下場!
人在做,天在看!
>>小三<<

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔洗咒佢架,時間一到個天會收佢地架喇,ex-c6都溝緊條89年架啦,我覺得唔洗勞你架,咪睇下佢地好得幾耐囉!放心啦......
原帖由 lamkel2005 於 10-11-12 13:42 發表
我老公80, 佢咪90囉
我睇下佢地可以好幾耐
奶奶唔信, 我睇佢幾時俾佢個仔激c
anyway, 係c6堅持離婚
果陣我仲信佢無野…而家知道晒所有野,
就好好多啦! 個心無再un住un住
我都打左俾果條八婆
仲死口唔認, 話無野, 又 ...
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

複式洋房

駛唔駛我地d 大婆團send 訊息"小"爆佢?

大宅

畀面勳章

D 29咁厚顏無耻, 小佢佢咪當你唱歌囉~~

複式洋房

支持樓主咒爆佢!
憎恨一個人就隨自己既心意憎恨到底!! 迫自己睇開d仲辛苦呀!

祝賤格豬扒無好下場!!!!

首頁

尾頁

跳至