想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

只要中, 其實幾時都唔係問題呀,
同埋幾時中都唔係我地可以控制到呀!
祝各位早孕!
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

大宅

原帖由 buzztigger 於 11-3-25 15:56 發表
祝各位早孕!

無錯, 我要BINGO! 只要中, 就幾時都係好時候.

大宅

Interesting information!!

子爵府

環保接龍勳章

原帖由 buzztigger 於 11-3-25 15:56 發表
祝各位早孕!

其實我睇完篇野....都唔係好明白.....係咪我太蠢呢? haha~~

人少少, 我想問下...其實我都唔知...我dodo時有冇高潮...係咪一定dodo時同c6一齊有高潮先會易d bingo呢? 咁點先可以一齊有高潮呢?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

我覺得係ENJOY 程度羅,
但而家為交功課而做, 失佐好多情趣呀!

原帖由 waynewy827 於 25/3/2011 10:03 PM 發表

其實我睇完篇野....都唔係好明白.....係咪我太蠢呢? haha~~

人少少, 我想問下...其實我都唔知...我dodo時有冇高潮...係咪一定dodo時同c6一齊有高潮先會易d bingo呢? 咁點先可以一齊有高潮呢? ...
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

子爵府

環保接龍勳章

原帖由 buzztigger 於 11-3-25 23:37 發表
我覺得係ENJOY 程度羅,
但而家為交功課而做, 失佐好多情趣呀!

咁又係呀, 成日都要諗住今個月bingo~

男爵府

好媽媽勳章

我睇晒成篇啦...嘩, 如果真係要跟足晒以上咁多, 想中都幾難.

不過 "前半夜同房" 都可以試下既...食飽飯抖陣就開工...

首頁

尾頁

跳至