在職全職

跳至

首頁

尾頁

民房

:wave:四十:wave:草樣媽咪 hehehaha 齊齊入黎傾到笑爆咀! (Part 7)

DEAR ALL:

part 1 here

part 2 here

]part 3 here

part 4 here

part 5 here

part 6 here

頂住先得吾得呀!

oj: 入左<伙>紙呀!掂吾掂呀!

歡迎...歡迎...

七號豪宅, 勁大勁正, 姐妹互愛, 洋溢豪情;
四十媽咪, 叻叻醒鏡, 能文能煮, 完美賢德;
二千留言, 有笑有淚, 可歌可詩, 全真流露;
萬噸網誼, 恆久對話, 互助勵勉, 毋忘晶瑩.

以下為各媽咪的簡介,排名按英文字母順序,如有遺漏請通知!

Name / Nick Name / Kids / Mum type / Remarks

AE_bb/ / B:1998-4, G:2004-10/ 在職媽/

bettylam/ 鼻涕, 樂天音 / G:1990, B:1995/ 在職媽/ 有個美貌僑偉既[size=x-large]捱相公

栗子媽媽/ 栗栗 / G:2001(栗子) / 在職+ [size=x-large]仲未失職架媽媽/

chumama05/ 豬媽 / 大囡:2002, 細囝:2005-11 / 在職媽 /

小忌濂 / CREAM / G:1991-10, B:1996-12 / 全職媽 /[size=x-large]已報人口署,暫時報失

Forty+ / ALL+ / G:1982-8, G:2005-6(大舊B) / 在職媽 /[size=x-large]再吾入場有排被

Goodies / 骨骨 / B:1990 / 在職媽/ [size=x-large]成日用對俏麗架眼厲人架麗妹有17磅大隻貓 - 胡椒, 同佢兄弟查理

心願 / 心心 / G:1991-1 /在職媽媽 / [size=x-large]已報人口署,暫時報失

啫喱媽 / 皇后 / B:2003-8 /在職媽/ [size=x-large]成日收埋喱仔架媽媽住tko, 係wensi, 栗栗同鼻涕既好鄰居

Jumbo_Mandy / 增高媽 / G:2005-7(嘉嘉) /在職媽媽 / 有件"布魯圖"餅餅>>>遲下入場啦!

Kitkitmum / / B:2001-2, G:2003-8 / 在職媽/[size=large]好忙架媽咪

oj / 口丁 / G:1991, G:1995 / 在職媽/ [size=x-large]踏住腳底下的鼻涕[size=x-large]矮我丁點架

包B / / B:2003 / 在職媽 /
Q太郎媽咪 / Q媽 / G:1992-7(Q女), B:2000-8(Q仔) / 在職媽/[size=x-large]活潑可愛+b仔

stmummy/ ST媽 /G:1994-2, G:1996-9 / 在職媽/[size=x-large]高我一吋架樣貌似冧疼k港姐媽咪

summerhk �sum媽/ G:1993(車梨子) / 在職媽/[size=x-large]吾好等到夏至出艷呀!

Tess/ 踢屎天使 / B:2003, G:2005 / 全職湊仔媽 /[size=x-large]吟詩對對一輪咀絕頂叻叻媽咪

孖T媽 / TT媽 / G: (T女) and B:1994(T仔) / 在職媽 / [size=x-large]羨慕屎人架龍鳳靚仔女同Q媽係好舊既同事

wensi / 廚神/B:2001-7(天兒)/在職媽/ 住tko, 係栗栗,啫喱媽,Q媽同鼻涕既好鄰居[size=x-large]乜都識攪[size=x-large]架帶子紅娘

yammyma / 音咪 / G:1994, B;1999 / 樹頭婆 / 有個人人hou住架大眼仔公子, 頂得佢甘架脾氣,順晒佢架相公仔,仲有隻叫LU LU 既八哥狗女.

屙吉

子爵府

Re: 草樣媽咪 hehehaha 齊齊入黎傾到笑爆咀! (Part 7)

骨骨報到!
假All+: 你要留個啟示人係舊屋話搬左屋先得!

男爵府

Re: 草樣媽咪 hehehaha 齊齊入黎傾到笑爆咀! (Part 7)

希望呢間唔係危樓啦, 有冇入伙紙架?
開心叮一叮,嘻哈咀兩咀!

大宅

攪乜鬼呀,鼻屙吉 !

[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

咪咪:

阿仔好番的未唷!

屎火,遲左入黎報導,排吾到等一添!

鼻涕
NNN

大宅

吉吉,

阿仔瞓左喇,不過個鼻仲好塞,瞓得唔順暢,而家一邊同阿囡默書,一邊等一點鐘整醒阿仔食藥,醫生話呢隻藥一定要準時食至有效喎!
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

又搬屋,好

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

dear咪咪:

你真係二十四孝呀!而家仲喎樹點書...親子親女乜都出齊,我呢就
鼻涕佩服億分

阿女六年級已經吾蘇我同佢默書啦!中一開始乜都吾水我理...尋日致電告知so.so果科比左個意外驚喜,由之前架油麻地標升到全班等二...終於今日送左個ok便利架麥頭豬比佢...拔如要選理科,尚需加把勁,因為佢學校的人真係好勁,大部份黎自小學考頭果幾名..唯有成日鼓勵佢...

上期成績表各科顯著進步,但為人頗驕傲...

鼻涕姐子
鼻涕佩服億分
NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

QQ:

我估吾係ALL+,係栗媽????

鼻涕
NNN

大宅

聲東擊西

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

dear all:

早晨唷!

[size=xx-large]緊吉中告,屙家:快趣出黎開新版啦!

[size=xx-large]假屙家已經被人發艷左..頂吾住啦!

[size=xx-large]你再通鼠走,我就擄走你架至愛<淘淘>做新抱仔.童養色
吾好話我知,你就想啦!叫我養大左18歲後比番你呀!no得傾..

嘩!你呢鑊都極羅..紅白藍膠袋,無得走.....

鼻涕
NNN

男爵府

Good Morning!!

我真喺懵 x x , 揾5到 page no. 先知搬咗屋, 有啲失散咗既簡拙!! :-( :-(

子爵府

早人呀)))))))

真ALL+現身啦!

考橋嘩, 擒晚想上BK典知個MOUSE ROUND 咗, 睇唔到大家打晒鑼搵我天。 DO 考,有個ALL+替身代言人幫我攪掂。我至怕搬屋, 有人做咗你地DO唔駛慌我會再來一次呀!
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

男爵府

突然想8吓 bk d topic 最多己經去到 part 幾呀?

子爵府

Dear all, good morning !

All+: 尋日我地搵你搵得考苦! :evil:

大宅

Hi, 各位!Good morning ar!

大宅

Dear all

[size=x-large]Good Morning!!!

[size=xx-small]今朝高Q老細去打波,可以free一個早上

大宅

早晨

假all +你真係好有胸,可以打咁鬼屎多o野。我宜家仲係好忙呀,哩兩個星期係公司忙到連洗手間都冇得去,我又追緊人o野,d 人又追緊我比o野佢,下星期仲要返去神州大地開倒屎會,唉.........我就o黎頂唔la

多謝各位係度比我呻完一輛 :-| :-| :-|

侯爵府

撞鬼LAW
你地琴晚通頂呀
我數到2002走左去"溫習"
你地玩到咁HIGH好心就CALL我玩慶去啦

[size=xx-large]假FORTY 萬歲

侯爵府

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=549079&forum=105&361

我個FRIEND果度有187

最多真係5知啦
stmummy 寫道:
突然想8吓 bk d topic 最多己經去到 part 幾呀?

首頁

尾頁

跳至