影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

最近入咗坑,見無人講,開個鋪大家分享下

瑪瑙宮

은우수호 發表於 23-10-17 16:14
都鍾意佢哋呀,
防彈係斷層, 可以喺斷層之下, 第一隊緊貼防彈嘅, 就係17, 叻叻.

hello~阿囡追先架,我跟住踩埋入去,呢團綜藝好搞笑,團魂又勁 珉奎個波地就唔洗講,hoshi我都好鍾意
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

瑪瑙宮

은우수호 發表於 23-10-17 18:30
之前仲有vlive,間中都睇佢哋開live,都好好笑。

我依家要追going seventeen呀

瑪瑙宮

은우수호 發表於 23-10-17 21:00
嘩... 有過百條片喎,
真係有排追

係呀~放假就瞓喺床唔郁

瑪瑙宮

mytigger 發表於 23-10-19 11:20
我都係新粉!本來呀女鐘意BTS,我就跟住睇又幾鐘意,點知睇到有兩集suga個節目請左Hoshi和woozi做嘉賓,就好 ...

我都諗緊睇唔睇澳門場,唔知難唔難買飛,又諗唔知會唔會有香港場,好想睇一次seventeen 演唱會,今年bts開始逐步入伍,17開始火,但佢地過2年應該又陸續入伍喇,所以好想睇一次17演唱會

瑪瑙宮

mytigger 發表於 23-10-19 12:23
我相信我搶唔到飛(因為咁多年都未試過自己買到熱門既演唱會飛架),我朋友話等到時買炒飛:naugh ...

黃牛天價架~又驚會呃人,買唔到就唔睇囉,去澳門睇仲要住一晚添,成本又大咗~早幾日鄭容和同mamamoo+開賣,我都驚買唔到架,點知今次賣咗幾日都仲有飛賣

瑪瑙宮

mytigger 發表於 23-10-19 12:24
如果有香港場就再睇

香港場可能仲難買

瑪瑙宮

mytigger 發表於 23-10-19 14:44
剛剛Weverse公布有會員優先訂票,不過相信一樣多人搶架,因為seventeen在內地好紅!
不過有優先就試下搶下 ...

到時互通消息

瑪瑙宮

TMC3012 發表於 23-10-20 13:19
嘩, 我淨係睇左套劇識文俊輝
仲有太多劇要煲, 煲完應該會開個團綜黎追吓
...

得閒聽下佢地d歌,好正架,呢團自給自足,好似全部都係woozi出品,即刻比人話似閔女婿嗰個呢

瑪瑙宮

은우수호 發表於 23-10-20 15:02
嘩,
咁快你哋就開始講定買飛攻略.

你睇唔睇呀~其實買到機會都好微

瑪瑙宮

은우수호 發表於 23-10-20 15:34
今次嗰個係大場嚟喎.
買牛好似危危地,
買飛嘅嘢, 隨緣啦.

澳門呀?好似戶外場嚟架,我都諗住買到就睇,買唔到就睇YouTube 囉

瑪瑙宮

은우수호 發表於 23-10-20 15:38
一萬六千個位~

仲要開2日, 咁會唔會買到飛呢

瑪瑙宮

은우수호 發表於 23-10-20 16:07
https://shows.cityline.com/tc/2024/seventeen.html

仲有差唔多成個月先公開發售.

我已經mark咗日曆架喇,睇下嗰日好唔好彩先

瑪瑙宮

TMC3012 發表於 23-10-20 19:29
等我煲完啲劇就追啦, 到時應該有排睇

佢地個團綜好好笑架

瑪瑙宮

TMC3012 發表於 23-10-20 20:01
我要遠離你。。。。。。一陣先得, 仲有成5/6套劇要睇呀

得閒入嚟坐下

瑪瑙宮

yiu_mimi 發表於 23-10-25 13:33
澳門場應該易買過香港

嗰日ig隻牛話澳門場kick,建議睇曼谷場 都幾唔樂觀

瑪瑙宮

yiu_mimi 發表於 23-10-26 09:20
去曼谷都ok ar
可以順道去埋旅行

正一正聖誕節開,機票好貴 仲有黃牛張飛又貴

瑪瑙宮

yiu_mimi 發表於 23-10-26 13:02
聖誕又真係好貴呀

懷疑係咁,所以黃牛出口術,呃d人買曼谷場

瑪瑙宮

nielteentop 發表於 23-10-28 01:18
見到珉奎腰傷,擔心死,要休息

係呀~尋日佢同隊長music bank都無份

瑪瑙宮

theloveone 發表於 23-10-29 17:07
請問大家知唔知facebook有無seventeen 香港fan club之類嘅群組,我想睇吓有無人講澳門演唱會嘅野。
阿女好 ...

新入坑,唔知呀~不過澳門就係呢個主辦搞~呢隻牛勁hard sell曼谷場囉

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027iuXgitmK5cHoXvH5aJGpfbzFUrsU4UD1SJtpo2M3xBmvWhddX2vckgwpYRH853rl&id=100064496268155&mibextid=Nif5oz
attach0/tmp/phptwtibq

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊