時政擂台

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

danieltung 發表於 12-10-18 14:30
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

你來求情, 我放左你, 你仍然有心搞事, 咁你就唔怪得人啦.

咁多野好搞, 做乜要做搞屎棍...

大臣
現在的國民很好招呼...

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

wai_chai_2000 發表於 12-10-19 10:18
回覆 大臣 的帖子

Hi 大臣, 看到你的message, 我覺得好似有點奇怪, 因為求情好似是應該你跟該會員的問題, ...

謝謝你的意見, 我們會小心自己的言論.

大臣

管理員

@.@!!! 發表於 12-10-19 10:46
大臣,

你好, 請你為了你自己於本topic中#12的言論而發一張紅牌給你自己. 以示公平呢!!!!

呵呵, 你是用什麼原則給我發紅牌?

我說會留意我們言論, 是因為我的言論令該位會員感不安. 那不代表我的話犯了版規.

大臣

首頁

尾頁

跳至