開倉報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:有冇人去26號去荃灣Sanrio 精品開倉呀?

唉今日3點去到,好多比人買哂,見到有人買十幾隻水杯,聽講今朝一開門,有人買左五十幾個水樽,d野真係超平,星期六再去掃過!!

大宅

呢d係我朋友買的

大宅

仲有呢d

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都買左飯盒,水樽,汽車香薰,都幾抵,工作人員極之友善,有問必答,無嫌我煩

男爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:Quote:原帖由 amymymy 於 15-11-26 發表岩

原帖由 蜆介鯪魚球 於 15-11-26 發表
收錢極之亂來,車仔飯模貼住$10蚊都收咗我$20,有d又冇貼價錢,問時一個價,俾錢時又另一個價

...
好彩唔係我咁啫

大宅

回覆:我真係好傻 的帖子

係呀,d員工好友善,仲有$40果d餐盒,我之前在一田買$129 ,所以超級抵,可以放入微波爐,我個女開心到不得了!

男爵府

我買左依d共300

男爵府

引用:唉今日3點去到,好多比人買哂,見到有人買

原帖由 yokochan1983 於 15-11-26 發表
唉今日3點去到,好多比人買哂,見到有人買十幾隻水杯,聽講今朝一開門,有人買左五十幾個水樽,d野真係超平 ...
其實杯要$20唔抵,出面買都係咁上下價錢

大宅

回覆:sandrafan 的帖子

杯係made in Japan, 出面買隻大陸都吾止,所以我覺得都好抵,我買左三隻!

侯爵府

收錢果個有問題

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:收錢果個有問題

原帖由 micsin 於 15-11-27 發表
收錢果個有問題
你也中招了

侯爵府

回覆:蜆介鯪魚球 的帖子

無呀 特登請假去 不過無買野 見到條龍 想買一樣 但唔值得排 好多人買好多野 不過我真係唔啱

男爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:無呀 特登請假去 不過無買野 見到條龍 想買

原帖由 micsin 於 15-11-27 發表
無呀 特登請假去 不過無買野 見到條龍 想買一樣 但唔值得排 好多人買好多野 不過我真係唔啱

...
係呀!日本野唔多。係日貨可能好舊貨。要求高既唔使去。

子爵府

Poo得好勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 sandrafan 的帖子

請問龍貓保溫飯壺是made in Japan 定 make in China? Thanks!

大宅

聽日仲有冇人諗住去???

大宅

Chabie 發表於 15-11-27 17:53
聽日仲有冇人諗住去???

我會去多次呀!放工有車直接過去……近近地行多轉,望吓有咩好嘢先

大宅

回覆:amymymy 的帖子

尋日兩點去掃貨,臨收工前我又再去睇下,入到去俾我見啲好嘢,最後五個畀我攞哂!返去送俾親戚朋友的BB,好開心呢一田買超過$200,這裏一個$40,用$500買五套!

男爵府

引用:回覆+sandrafan+的帖子請問龍貓保溫飯壺是m

原帖由 fyingying39 於 15-11-27 發表

請問龍貓保溫飯壺是made in Japan 定 make in China? Thanks!
我又無睇呀,剛剛掉左個盒喇

大宅

朋友買幾個$20飯盒,其中一個係咁,佢話$40飯盒好明顯係正貨,$20就,我自己買筷子、匙、食物模有D china,有D Japan

大宅

引用:回覆 sandrafan 的帖子請問龍貓保溫飯壺是m

原帖由 fyingying39 於 15-11-27 發表

我果款龍貓盒係made in japan

首頁

尾頁

跳至