自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

版主

之前Hoba鬧人死開啦,我警告佢,之後就畀人屈我叫佢死開,我係將佢違規字眼做紀錄,唔係我叫佢死開。

別墅

版主

回覆:澄清關注組老屈事件

實況請看時事版第五頁,主題早已鎖上。

咁屈我。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

搞咩呀?事時CIose咗好耐啦!

別墅

關注組內的回應很失實.

別墅

對不起,重覆了

複式洋房

BK猜猜猜慶中秋

呢個所謂關注組, 根本就係高登個邊既人整出黎. 完全係失實報導.

如果佢地係未來社會既楝樑. 我會好失望,

完全不分是非黑白, 亂作一通.

禁止訪問

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 有「營」勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章

不過, 平心講句, 封左佢, 噤咪會更加比其他人小題大作?

點解唔由得佢, 將佢放入我地的隻眼的盲點位,佢講咪有佢講,無人理佢佢都無引啦
每逢佳節倍思親確確切切說中我心炊

別墅

禁止訪問

王國長老

王國長老

影月紅 發表於 12-11-8 16:00
不過, 平心講句, 封左佢, 噤咪會更加比其他人小題大作?

點解唔由得佢, 將佢放入我地的隻 ...

其實未必關Hoba事, 因為普通會員原來都可以click入警告牌睇到內容, 呢一點我都本來唔知, 以為只係版主自己睇到. 即係有可能係呢位好關注BK既仁兄自己有心捉BK版主痛腳去大造文章, 唔好錯怪Hoba.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

複式洋房

BK猜猜猜慶中秋

leiko0punk 發表於 12-11-8 16:08
有冇更多例子
好想知多d o個個仲有咩睇
有乜好睇, 完全歪理.

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

個班後生仔咁架

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

自己都管唔掂,何德何能(關注)人地?
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

畀面勳章

其實呢d人都好可憐
人生ge光陰花埋係d冇謂ge行為度

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

哦 ~ 原來係咁.

男爵府

love can be a delight, a dilemma, a disease or a disaster.
the proper basis for a marriage is a mutual misunderstanding.

首頁

尾頁

跳至