自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

珍珠宮

天貓 發表於 24-2-3 23:21
其實咁簡單只係講自己係男人定女人都吾肯,都係有問題始終而家多騙子/黐線佬,唔知佢係傻嘅定有 ...

陰陽怪氣,可能係想呃蝦條,或借女人名義想同呢度扮熟,再做佢要做嘅野

珍珠宮

6299 發表於 24-2-3 23:59
陰陽怪氣,可能係想呃蝦條,或借女人名義想同呢度扮熟,再做佢要做嘅野
...

總之感覺怪怪地都要避,太多變態佬

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

6299 發表於 24-2-3 23:57
呢度好多膠人鍾意回魂,而家呢個三送飯可能都係
三餸飯直頭係回魂啦, 唔知回咗幾多次, 但佢不似vinda4. Vinda4 同 baby223322, cde1 同一人,特點話自己係虔誠基督徒。耶穌同佢好friend. 應仲有D無咁出名。
呢件3餸係另一個。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

D變態佬衰到, M谷到胸到又答咀, M痛又答咀。
不如作個生仔過程出來啦。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-3 23:22
有條好耐, 工人版, 有人話工人開始坐梳化, 有件野, 話人梳化好貴咩? 做乜唔比工人坐? 人人平等喎, ...

睇左未封果啲
呢度一直間中有男人扮女人,但好多都有目的,一係扮女人扮熟成機搞事,一係為呃蝦條

珊瑚宮

crystal媽咪 發表於 24-2-3 17:03
佢係男人
佢鍾意叫人做jm好似懶親切咁

X妹

珍珠宮

天貓 發表於 24-2-4 00:01
總之感覺怪怪地都要避,太多變態佬

但佢原來仲好活躍,當呢度班女人好好呃,睇佢隔離台原來係核突男人黎

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-4 00:07
三餸飯直頭係回魂啦, 唔知回咗幾多次, 但佢不似vinda4. Vinda4 同 baby223322, cde1 同一人,特點話自己 ...

廁紙佬講野温文啲,cde都唔似,呢個講野成日派膠又燥底
不過佢咁高調派膠,可能隔離台無女人師奶比佢呃,佢係度擦存在感應該好興奮

珍珠宮

6299 發表於 24-2-4 00:13
但佢原來仲好活躍,當呢度班女人好好呃,睇佢隔離台原來係核突男人黎
...

講真佢講嘢一啲都唔似女人,但睇埋佢個post講乜鬼閨蜜,真係毛管戙

象牙宮

6299 發表於 24-2-4 00:11
睇左未封果啲
呢度一直間中有男人扮女人,但好多都有目的,一係扮女人扮熟成機搞事,一係為呃蝦條
...
咁核突, 知佢真身點繼續呀?
唔鐘意女人嘅基男人, 我以前做酒店現過幾個, 但佢地唔會呃人, 亦唔會博懵。 好friendly 會同我地攪頭攪頸, 但真無野。
佢個(男)朋友亦好friendly.

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-4 00:11
D變態佬衰到, M谷到胸到又答咀, M痛又答咀。
不如作個生仔過程出來啦。 ...

之前廁紙佬就係變態到講m巾
attach0/tmp/phpOdzqce

象牙宮

6299 發表於 24-2-4 00:18
廁紙佬講野温文啲,cde都唔似,呢個講野成日派膠又燥底
不過佢咁高調派膠,可能隔離台無女人師奶比佢呃, ...
Vinda 同三餸係2個唔同人。 但2個講野都咁衰格。

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

吓,我去香討都會叫人c hing 架喎

珍珠宮

天貓 發表於 24-2-4 00:20
講真佢講嘢一啲都唔似女人,但睇埋佢個post講乜鬼閨蜜,真係毛管戙
...

佢唔止架,仲要講核突野
佢扮女人好耐
attach0/tmp/phpx3u13Q
attach1/tmp/phpTzM5ec

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-4 00:22
咁核突, 知佢真身點繼續呀?
唔鐘意女人嘅基男人, 我以前做酒店現過幾個, 但佢地唔會呃人, 亦唔會博懵 ...

係真男人先會網上諗住扮女人黎呃女人,咁過隱佢點會認,認左無得玩

象牙宮

6299 發表於 24-2-4 00:24
之前廁紙佬就係變態到講m巾
咁鐘意做女人, 去變性啦, 但變咗性都無M來。

投訴我個野, 男女人集一身, 一時係老公, 一時係老婆。

珍珠宮

chemlo0920 發表於 24-2-4 00:27
吓,我去香討都會叫人c hing 架喎

c hing=男人,網上呢個稱呼,女人同男人都可稱呼對方是男性為師兄
jm=姊妹,網上係女人稱呼女人,即係你唔會叫自己哥哥或弟弟叫姊妹

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-4 00:34
咁鐘意做女人, 去變性啦, 但變咗性都無M來。

投訴我個野, 男女人集一身, 一時係老公, 一時係 ...

呢啲通常講借左戶口比邊個邊個,當人傻啦,開個戶口有幾難,講到要開山劈石咁

珍珠宮

6299 發表於 24-2-4 00:28
佢唔止架,仲要講核突野
佢扮女人好耐

我覺得一睇佢啲文筆就係男人寫,女人點會講埋晒啲核突嘢,重要扮女人….都幾鬼變態

象牙宮

6299 發表於 24-2-4 00:31
係真男人先會網上諗住扮女人黎呃女人,咁過隱佢點會認,認左無得玩
男人扮女人, 點都會露出馬腳。 就算變性做咗女人, 身材好好, 都係男人身。 個陣泰國親戚話, 從後面睇, 身型大件D。 有喉核, 而隻手大隻D。

呢,個陣vinda4隻手我有份話佢男人手, 佢咬住我話手無識認。 係, 無識認, 但男人手女人手唔同。 就算男人皮膚唔鞋, 都粗D㗎。 通常玩音樂男人手, 皮膚幾靚架。

首頁
34567...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊