自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

細個時用過一隻牛奶味的沖涼液。隻味好似淡奶味或練奶。沒人工香精的感覺。而且沖完涼成日都仲好香。好牛奶味。但我吾記得左系邊隻。之前以為是jonxbaby。因為個樽系白色的。但用完之後發現不是。因為好人工香精的感覺。大家知吾知系什麼??plz tell me

男爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:尋一牛奶味沖涼液

好似個樽有隻牛架…我都唔係好記得添

男爵府

萬0有賣,仲有補充裝,日本制造,牌子好似系Cow。

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

係,萬o惠x百k吉吉都有,仲好平

子爵府

引用:萬0有賣,仲有補充裝,日本制造,牌子好似

原帖由 luisiujing 於 12-09-08 發表
萬0有賣,仲有補充裝,日本制造,牌子好似系Cow。
呢隻吉豬島及部分惠kong也有售
又平又好用
好香而且滋潤
日本牌子黎架

子爵府

回覆 luisiujing 的帖子

謝謝報料等我得閒去買黎試下先。一直找了很久

子爵府

好媽媽勳章

多謝分享!平靚正?幾錢一支?等我都試吓先?

唔該晒!

水晶宮

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:多謝分享!平靚正?幾錢一支?等我都試吓先

原帖由 mickychow 於 12-09-08 發表
多謝分享!平靚正?幾錢一支?等我都試吓先?

唔該晒!
見過$29.x 補充裝$19.x 因為上次見人狂掃咗一車仔,我先買支黎試

大宅

最關心BB問題熱投勳章

可唔可以提供相?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+mickychow+於+12-09-08+發表

原帖由 a-mi 於 12-09-08 發表
見過$29.x 補充裝$19.x 因為上次見人狂掃咗一車仔,我先買支黎試
幾平 wor

翡翠宮

我買果陣,而家唔知

子爵府

好媽媽勳章

回覆 a-mi 的帖子

唔該晒!等我去睇睇先!

翡翠宮

昨日見到$32.x/支,補充$19.x

翡翠宮

引用:細個時用過一隻牛奶味的沖涼液。隻味好似淡

原帖由 mimi199188 於 12-09-07 發表
細個時用過一隻牛奶味的沖涼液。隻味好似淡奶味或練奶。沒人工香精的感覺。而且沖完涼成日都仲好香。好牛奶 ...
.

子爵府

係咪真係好用同香?

子爵府

好媽媽勳章

回覆 a-mi 的帖子

多謝分享!上次去慢零搵唔到,有張相再去睇睇有無睇漏眼先。

翡翠宮

引用:係咪真係好用同香? +

原帖由 Momokow 於 12-09-11 發表
係咪真係好用同香?
櫻花+牛奶香味,都可以話香,自然香,就唔似得果D加香精既沐浴露(怕怕)。以呢個價錢黎講好用(唔可以同幾百蚊果D比)其實都潤潤地,春天秋天岩用,夏天唔多好(或者係個人問題)夏天要清爽

男爵府

好好用

首頁

尾頁

跳至