嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

現在用pampers,但想轉petpet,不知此品牌好用嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

麻麻...因為好膠, 同埋個腰貼係普通貼子, 唔係魔術貼, 我個女就唔中意用啦, 用左幾申冇用啦。不過佢size好似比pampers大d。

大宅

我都覺得pampers麻麻地,我就唔中意用啦
我個女 用fitti 細碼, ok !!

大宅

原文章由 keteii 於 08-1-26 18:35 發表
現在用pampers,但想轉petpet,不知此品牌好用嗎?

PETPET好膠ka,著到阿仔好焗,
大脾仔好多汗:;pppp: :;pppp:

男爵府

我都覺得pet pet好膠好焗, 又唔乾爽, 不過就勝在價錢平!:mrgreen:

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢係平野~
如果咁既價錢~我覺得可接受~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Dickson 豬 出世開始已經用pet pet,直到而家,貪佢平
o個時係o係工廠買,所以一買買定晒大,中,細,碼,一路用到而家9個月大囉,
不過pet pet 比其他牌子尿片厚好多,張膠貼只可用一,兩次,第三次就冇咩"痴"力架啦,同埋bb大左開始覺得佢唔夠吸水,成日漏尿,最多4個鐘,一定要換片,所以我夜晚就會用pampers
而家箱大碼就黎用完lu,終於可以轉其他牌子啦

首頁

尾頁

跳至