自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

就算係唔係老強都好

我覺得果位阿蛇都好笨7

你認為係女都可以攪啦

無後果啦

就好像當年的何議員

風頭火勢返大陸

分明食你啦

咬我食
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

洋房

原文章由 bbbon 於 08-12-24 14:45 發表
To 醜人多八怪,

我用邊度唸嘢關你咩事? 洗你 highlight 淋紅油? 我用咩詞討咩論要唔要你批准? 請問? 邊位?

阿太...人地都係提下你講野斯文d 啫....
咁咪人睇到你幾有修養 lor....
[img][/img]15/4開始麥皮餐,目標減20磅 ^0^y

珍珠宮

講樣野你地知 ............

英國, 如果女子被強姦, 而被告被判罪的話, 政府係有 £££ 賠比個女仔的. (為乜要賠就唔知道), 大約好似都賠十多千磅 (約港紙 十多廿萬)

話說有個女子因醉酒被姦, 個被告都告得入.
不過法庭判個女子得唔到全數賠償額, 個女子就好不滿. 話歧視云云

當然, 身上有錢唔係就應該比人打刧, 但如果有心打刧, 就打d 穿金戴銀果 d 先啦.

做女仔無論咩情況都要作最高防範, 朋友都唔例外

禁止訪問

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 sasa@uk 於 08-12-25 04:09 AM 發表
講樣野你地知 ............

英國, 如果女子被強姦, 而被告被判罪的話, 政府係有 £££ 賠比個女仔的. (為乜要賠就唔知道), 大約好似都賠十多千磅 (約港紙 十多廿萬)

話說有個女子因醉酒被姦, 個被告都告得入.
不 ...

原來英國有呢種事啦...
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 bbbon 於 08-12-24 14:45 發表
To 醜人多八怪,

我用邊度唸嘢關你咩事? 洗你 highlight 淋紅油? 我用咩詞討咩論要唔要你批准? 請問? 邊位?

呀太太,咩事呢???
我只係想你出post時諗一諗人哋都有呀ma生架~~~點解你要咁話人??醜人多八怪???我得罪你??做乜要咁話我???你開心D咩???

anyway~merry x'mas~

子爵府

嘩~~好好火喎~~
原文章由 bbbon 於 08-12-23 19:45 發表
To 醜人多八怪,

子爵府

唔~~~妳真係有家教嘅啫~~~MERRY X'MAS~~
原文章由 醜樣豬 於 08-12-24 20:25 發表

呀太太,咩事呢???
我只係想你出post時諗一諗人哋都有呀ma生架~~~點解你要咁話人??醜人多八怪???我得罪你??做乜要咁話我???你開心D咩???

anyway~merry x'mas~ ...

男爵府

Agreed ! 呢位媽咪好有修養, 底錫

原文章由 EMILYYWN 於 08-12-25 15:53 發表
唔~~~妳真係有家教嘅啫~~~MERRY X'MAS~~

子爵府

聖誕快樂呀~~朋友~~
原文章由 daichoigo 於 08-12-24 21:05 發表
Agreed ! 呢位媽咪好有修養, 底錫

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-12-25 15:25 發表

呀太太,咩事呢???

anyway~merry x'mas~ ...

你做咩對號入座? 有個醜字就以為係同自己講!
都無人叫"醜人多八怪", 好似你打正旗號叫豬喎

算啦, 有其母必有其子~
無謂勞氣, 聖誕嘛... 開心啲
公道自在人心, 到底係人 OR 豬 比較有修養

子爵府

To 醜人多八怪,

言論自由同人生攻擊係一線之差,我地係度討論唔係撩交嗌,况且作為媽媽說話及用字都要做好榜樣,否則.....

話反轉頭,个女仔飲醉酒並不等如佢歡逅你强姦佢,如果好似你咁既邏輯,我睇怕你要好好教令公子啦....總之祝你平安啦

禁止訪問

禁止訪問

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 08-12-25 19:33 發表

你做咩對號入座? 有個醜字就以為係同自己講!
都無人叫"醜人多八怪", 好似你打正旗號叫豬喎

算啦, 有其母必有其子~
無謂勞氣, 聖誕嘛... 開心啲
公道自在人心, 到底係人 OR 豬 比較有修養 :wi ...

高明

子爵府

好與唔好都係一線或者一點之差~咁妳又好清楚件事嘅真相咩~~妳咁清楚前文後理,應該去錄口供喎,唔應該喺度拗~~吓嘩~~
原文章由 bbbon 於 08-12-25 05:31 發表
你未睇清楚前文後理呢, 就咪鬼係道人云亦云, 况且呢作為媽媽都要做好個榜樣, 如果唔係呢就會淪為一條應聲蟲嘅應聲蟲.

至於教仔呢方面, 我會教佢mur 嘢叫做critical thinking, 唔好人話强姦你又話強姦, 用下個腦唸嘢 ...

子爵府

ANYWAY
原文章由 bbbon 於 08-12-25 05:34 發表
by the way, 你祝我平安, 我都同你講聲小心啦, 夜啦, 早抖

王國長老

原文章由 EMILYYWN 於 08-12-26 15:43 發表
好與唔好都係一線或者一點之差~咁妳又好清楚件事嘅真相咩~~妳咁清楚前文後理,應該去錄口供喎,唔應該喺度拗~~吓嘩~~

WELL~~佢好激動~~咪再激嬲佢~~你都TAKE CARE,下個到你

MERRY X'MAS

公爵府

但老實講呀!個女仔同班fd去玩無lala識左個陌生人,仲比人姦埋,佢個人同佢d fd都好有問題下,我以前做過酒吧,見唔小姣野,要搵晒條條仔差下妹,人地抽佢水都唔mind,可能咁樣覺得自己索D掛(事實佢樣唔差)我身為女仔都唔明點解會有d咁o既女仔架!
亦有事過呢D case,我地唔比個男仔送個女仔返家(係D客,連佢d fd都say no因為唔識條仔)
條仔就話佢係我條女,最後果條仔仲玩吹雞,咁我地咪玩999 lo~
講真果句條女都係有d問題架啦!3 9唔識7走埋黎就同人玩成晚,話晒有fd陪:;pppp:

首頁

尾頁

跳至