美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如果肚餓黠算,?? 食麥皮會飽肚嗎, ???/

我都想加入, 快D 減下磅, 夏天可穿小背心嗎, !

同埋我一肚餓就會手地震, 有什麼方法 會更加好???

男爵府

我覺得唔可以減肥,因好快肚餓,我每日係屋企都食一碗,但返到公司就好餓,又要食早餐
原帖由 yanyvonne 於 09-4-25 10:31 發表
如果肚餓黠算,?? 食麥皮會飽肚嗎, ???/

我都想加入, 快D 減下磅, 夏天可穿小背心嗎, !

同埋我一肚餓就會手地震, 有什麼方法 會更加好???

洋房

開始日期 : 12/4/09 ==> 19/4 ==> 26/4
磅數 : 120 ==> 123 == > 125

大宅

Why you 越減越肥?

洋房

原帖由 kiki2007 於 09-4-26 18:12 發表
Why you 越減越肥?

我都想知點解 , 我已經一日兩餐麥皮 ...

雖然睇磅係重左 , 但腰圍係瘦左 1 吋........

我諗個磅有問題

民房

我有同事都係食麥片減肥,不過佢係食咸嘅,每日早餐同午餐都見佢食,晚餐就正常咁食,佢話1個月減左8磅

禁止訪問

珍珠宮

原帖由 hoebobo 於 09-4-24 09:14 發表
小寶貝兒 我支持你呀,努力努力,我個表妹試過食西柚肉類減肥,佢最多減咗80磅,只要有行心就事成,但我覺得食麥皮呢個方法會健康d,所以我試呢個方法,祝你成功。
...

多謝~~ 我都曾經食過下西柚, 不過最終因為太麻煩而放棄左~

呢個麥皮餐幾好, 既飽肚又減到肥~

而家真係一星期減到4磅, 雖然唔知可唔可以keep going, 但身型已經瘦左不少~ 好多位都瘦左半寸以上~~

大家一齊加油丫~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

係公司點食法呀?????咸麥皮唔係要煮家咩????

請指教!!!!!

珍珠宮

原帖由 michellehung 於 09-4-27 14:19 發表
係公司點食法呀?????咸麥皮唔係要煮家咩????

請指教!!!!!

叮都得~ 你可以去呢個topic度發問~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2197656&extra=page%3D1&page=1
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

開始日期:13-4-09==>20-4-09==>4-5-09

磅數 : 165磅==>163磅==>159

腰圍 : ==>34 ==>33

臀部 : ==>40==>39.5
努力考到UMPIRE

伯爵府

開始日期6/5/09
磅數:135
腰圍:32
肚圍:36
我係個岩岩生完BB既媽咪,
每日午同晚餐食咸麥皮,
希望減到磅啦,
原來咸麥皮幾好食嫁.

伯爵府

琴日食左2餐麥皮之后,
成個下午同夜晚不停放屁(吾臭嫁)
到今朝都係咁,係米正常嫁.

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

開始日期:22-2-09==>26-3-09==>23-4-09==>7-5-09

磅數 : 169磅==>159磅==>154磅==>151磅

腰圍 : 38==>36==>33.5==.無變

臀部 : 41==>41==>40
餐單:早餐正常,午餐食生果,晚餐麥皮.

大宅

想請問大家, 食的牌子使唔使講究?? 食FIRST CHOICE OR 惠康牌OK MA?? THX!

大宅

開始日期:13-4-09==>20-4-09==>4-5-09==>18-5-09

磅數 : 165磅==>163磅==>159==>154

腰圍 : ==>34 ==>33==>32

臀部 : ==>40==>39.5==>39
努力考到UMPIRE

大宅

我都有加入...

由5月中開始, 無刻意磅同度腰, 但係覺得肚腩細咗, D褲鬆咗, 好耐前磅13x, 最近磅128度 (但個同事話個磅唔準 )

但感覺到真係瘦咗小小, 我都唔係每日食, 一、三、五早餐食脫脂奶麥皮, 二、四食麵包, 一至五午餐正常, 但通常都係食light 一D, 例如湯粉麵, 一至五晚餐咸麥皮, 餐後一個鐘食個橙

星期六、日, 多數同老爺奶奶飲茶, 一個月內食咗一次自助餐, 一次做節去酒樓食飯, 重有其他飲飲食食, 有咁既成績, 都好好架啦

原帖由 bblovemom 於 09-4-23 18:57 發表
我都有加入麥皮減肥行列.

成績幾好. 我無量腰圍, 但c6就有問我why會瘦左既.
上主是我的牧者, 我實在一無所缺
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁
還使我的心靈得到舒暢
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰和舒暢........
在我一生歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日

大宅

開始日期:13-4-09==>20-4-09==>4-5-09==>18-5-09==>15-6-09

磅數 : 165磅==>163磅==>159==>154==>148

腰圍 : ==>34 ==>33==>32==>31

臀部 : ==>40==>39.5==>39==>38
努力考到UMPIRE

洋房

最近小左食,一個星期食2-3餐到,
早餐食高水份生果,午餐1碗菜&2隻蛋白,
晚餐就1碗菜加小塊肉,有時加芋絲,
輕左12磅之後,成3個星期都冇郁過,
但明顯slim左好多,
而家仲有個肚腩同手臂最難攪...:cry: :cry:
[img][/img]15/4開始麥皮餐,目標減20磅 ^0^y

大宅

我剛開始了幾天~早餐食6匙麥皮~好飽~午餐吃麵包/餃子/麵~其中一款~我食甜麥皮~吃後一二天有23次大便~之後正常返~12次大便~現在體重150磅~BB18個月都未減到~ 大家一齊努力~做個靚媽~不要做肥師奶

主恩常在

首頁

尾頁

跳至