時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

大陸從來都無政治犯的,他的罪名是“叫雞”,相信你們還記得他吧?

總共6集,值得看看!

https://www.youtube.com/watch?v=w5Sc6AVq9k4&t=90s
https://www.youtube.com/watch?v=-ehPTKCjbs8
https://www.youtube.com/watch?v=g3np7KduzRc&t=439s
https://www.youtube.com/watch?v=6CGMcdF4CEY
https://www.youtube.com/watch?v=f9rEQ0BAeK8
https://www.youtube.com/watch?v=53G3L_I21oo

子爵府

comeon , carry on under the spark lights.
if he is clever a bit , he shoud not start the fire and let the ugly issue stops and blurr out.
if he carries on under the sparks light ,world audience are looking forward to laugh at his action movies.STUPID hole.

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

vesley 發表於 20-1-11 00:08
comeon , carry on under the spark lights.
if he is clever a bit , he shoud not start the fire and le ...

He is really stupid, he is now stop the relationship for all his family, so funny!

公爵府

回覆樓主:

叫雞叫到全世界都知!係叻既!

別墅

好想知道佢每次做幾耐及用什麼招式。應該好快會有片睇。

子爵府

叫鷄都可以移民,果然係奇聞

男爵府

回覆樓主:

佢應該只係攞咗2年英國逗留簽證,佢不停自我高調分享可能就係為日後移民舖路

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

做雞做到出哂名就聽得多
叫雞叫到出晒名就未聽過
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

叫G有理

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

大紀元D嘢,邊信得過?

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

InkCartridge 發表於 20-1-11 12:58
大紀元D嘢,邊信得過?

妳唔信?我都想唔信,不過他叫雞的桑拿店有小朋友,男女顧客,好難令我唔信。
當然中國甘強大,甘文明,我應該信國家的。

男爵府

2018復活節勳章

kenstin 發表於 20-1-11 13:27
妳唔信?我都想唔信,不過他叫雞的桑拿店有小朋友,男女顧客,好難令我唔信。
當然中國甘強大,甘文明,我 ...

想問下你有無上過大陸既按摩店按摩?

講件真人真事比你知,多年前,我同朋友上深圳按摩,果間按摩店係可以留宿的,而且有麻健身,乒乓波,遊戲機玩,所以唔少家長都會帶埋小朋友去按摩留宿。

第日,我老公同班朋友傾計講返尋晚個按摩師得唔得既時候,個朋友話個按摩師幫佢按大脾既時候,按下按下,隻手有意無意hi到性器官,然後問佢需唔需要再舒服d, 個朋友話嚇死,然後講粗口「x, 按就正正經經按喇」

所以,有小朋友,有女顧客既按摩店唔代表一定「乾淨」。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

叫雞叫到有人搞集會聲援都係第一次見

大宅

kenstin 發表於 20-1-11 13:27
當然中國甘強大,甘文明,我 ...

其實有咩信唔唔信? 桑拿店 咩格局?佢有冇俾人虐打跟蹤依d野唔係重點,亦冇咩人想知,重點最想睇佢點 承認 叫雞

公爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

叫雞叫到斷六親,我估佢係史上第一人
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

kenstin 發表於 20-1-10 23:15
大陸從來都無政治犯的,他的罪名是“叫雞”,相信你們還記得他吧?
總共6集,值得看看!

叻仔嚟嘅,一"舉"成名,又夠光明正大,起碼唔會遮遮掩掩

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

mimi88 發表於 20-1-11 16:57
叫雞叫到斷六親,我估佢係史上第一人

太搞笑了,不單止叫雞叫到六親不認,還要著草唔敢留係香港同台灣,認真奇文。
大陸打壓雞蟲啲力度真係唔講得笑,會跟你跟到台灣,用幾多十人來招呼一個雞蟲,真係難為拒地,真係用到舉國之力。
你地真係要睇實你地老公啊!

子爵府

回覆樓主:

原來咁可以快啲移民,啲黃絲快啲學下佢

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

kamkong 發表於 20-1-11 23:32
原來咁可以快啲移民,啲黃絲快啲學下佢

距無得移民,英國佬邊有好好心,只係比距走佬暫住,距正想緊辦法點先可以合法住耐啲,又可以工作,原來妳無睇片嗎?點解唔睇下,睇下距明明國家話距叫雞都可以講到自己被屈甘,睇下距點反駁嘛。

子爵府

開心吸收勳章 15週年勳章

回覆樓主:

其實我唔信佢叫雞,一開始已經唔信,cctv公開後就更加唔信

首頁

尾頁

跳至