使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一直喺好書分享嗰邊都有要求開番二手書買賣, 但不被批準。

pls click-->請簽名支持~開翻【二手書 市場】

演變到後來唯有在2手市場各自搞。 到實在太不方便, 因不能集中所有買賣家以便流覽, 所有自行及起集中帖, 但又畀刪除。

pls click details here --> 我在二手嗰邊出咗買賣二手書總匯, 希望方便大家

http://forum.baby-kingdom.com/thread-3295937-1-1.html

答覆就係一句: 版主有權因應情況,刪減任何文章及回覆,會員不得異議

即係做版主, 係可以隻手遮天!

男爵府

我問:
10-7-28 09:17 PM RE : 您發表的主題被執行管理操作

操作理由: 不能搞集中帖

二手版規冇這條例???

bktcc 覆:
10-7-28 10:13 PM RE : RE : 您發表的主題被執行管理操作
13.版主有權因應情況,刪減任何文章及回覆,會員不得異議
http://forum.baby-kingdom.com/thread-2306058-1-1.html

男爵府

BK 由始至終都不允許在"好書"重開2手書.
- 配合規定, 自行在2手市場設立"2手書"集中帖
- 2手書帖封鎖
- 問: 封鎖原因
- 答: 規定不能用集中帖
- 再問: 冇此條規
- 再答: 13.版主有權因應情況,刪減任何文章及回覆,會員不得異議

這算是什麼答案? 如同"我係王, 我講嘢就算數" 有乜分別? 哈! 哈! 哈!

難怪 bk 知名度越來越高之同時, 質素每況俞下......悲也!

男爵府

好夜.....

男爵府

搵齊 friend 去另一度打救下啦...

男爵府

原帖由 sweetcouple 於 10-7-31 00:14 發表

冇錯, 係執行!

但, 無可否認的是: 執行時都一樣有手鬆手緊!

就正如: 違例泊車係咪一定會被人抄牌呢? 大把人可以求情走甩......

之但係, 我係支持版主架, 正如我支持執法者!

我只係想同樓主講: 唔中意俾 ...
根本件事就係我冇違法, 因版規並沒有一條例叫做"不能出集中帖"。 此集中帖畀版主刪除後, 版主的理由竟然是"版主有權因應情況,刪減任何文章及回覆,會員不得異議"。

出到此終極絕招, 真係冇話可說

首頁

尾頁

跳至